"Doneaza timp!" si alatura-te ca voluntar Crucii Rosii

Cu ocazia Zilei Internationale a Voluntariatului, Crucea Rosie Romana a lansat campania "Doneaza timp!".
In perioada 3-5 decembrie, in Piata Universitatii a fost deschis "Centrul de colectare de timp", unde persoanele dispuse sa faca voluntariat, au avut ocazia sa afle cum isi pot folosi timpul liber intr-un mod util si placut.

Un ceas urias, simbol al voluntariatului, a fost postat in Piata Universitatii, iar persoanele care si-au exprimat dorinta de a-si oferi timpul liber pentru a fi voluntari, au scris numele pe un biletel, pe care l-au lipit pe cadranul ceasului. Presedintele Crucii Rosii Romane, dna Mihaela Geoana si-a exprimat increderea ca tot mai multi tineri vor intelege importanta activitatii de voluntariat si se vor implica activ in comunitatea din care fac parte.
"Activitatea de voluntariat este o alternativa constructiva de petrecere a timpului liber, prin care iti poti descoperi si dezvolta abilitatile."

La evenimentul organizat de Ziua Voluntariatului, alaturi de presedintele Crucii Rosii Romane, au participat personalitati precum Amalia si Ilie Nastase, Dana Deac, Andreea Marin Banica, Luminita Anghel.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod