Summer Zervos, femeia care îl poate înfunda pe preşedintele SUA: Ea îl acuză pe Trump de agresiune sexuală

Preşedintele american Donald Trump este acuzat de mai multe femeie de agresiune sexuală. Summer Zervos este cea mai hotărâtă dintre acestea și a ajuns până în instanță


Mai multe femei l-au acuzat public pe Donald Trump de agresiune sexuală sau de comportament neadecvat în timpul campaniei prezidenţiale din 2016, notează CBS News.

Citaţia depusă de Summer Zervos menţionează numele a cel puţin 10 femei şi cere depunerea la instanţă a tuturor documentelor asociate cu acestea sau cu orice altă femeie care susţine că Donald Trump a atins-o în mod necorespunzător.

Trump a negat vehement toate acuzaţiile de acest gen, catalogându-le "minciuni, minciuni, minciuni", iar Zervos l-a acţionat în judecată.

Avocatul lui Trump a cerut anularea procesului în iulie, susţinând că "preşedintele nu poate fi judecat de o instanţă civilă în timpul mandatului".

Deocamdată, instanţa nu a fixat prima audiere în acest proces, anunţă postul citat. Reprezentanţii Casei Albe, Organizaţia Trump şi avocatul acestuia nu au comentat pe această temă.

Donald Trump s-a aflat in centrul unui alt scandal sexual anul trecut, dupa publicarea unei înregistrari video ce îl arata în timp ce folosea cuvinte obscene pentru a descrie femeile.
Întrebat din nou de jurnalişti despre acea înregistrare, preşedintele american a repetat că ar fi fost vorba, după părerea sa, doar de "câteva vorba de vestiar".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod