Blestemul familiei Kennedy: Nepoata lui Robert Kennedy a murit la 22 de ani

Blestemul familiei Kennedy continuă: nepoata lui RFK a murit la 22 de ani


Politicianul Robert F. Kennedy (1925 - 1968) a fost cel de-al 64-lea procuror general al SUA, din 1961 până în 1964, şi senator de New York, din ianuarie 1965 până la asasinarea sa în iunie 1968. Ca şi fraţii săi, John şi Edward, a fost un membru de marcă al Partidului Democrat şi este considerat un simbol al liberalismului american modern.

De-a lungul timpului, familia Kennedy a trecut prin mai multe tragedii, mulți dintre membrii săi murind în condiții neobișnuite.

Președintele american John F. Kennedy a fost asasinat în 1963. Fratele acestuia, Robert F. Kennedy, pe atunci candidat la funcția de președinte al SUA, a fost și el asasinat cinci ani mai târziu, în 1968. Celălalt frate, Joseph P Kennedy Jr, murise în Al Doilea Război Mondial, iar sora lor, Kathleen Cavendish, și-a pierdut viața într-un accident aviatic, în 1948.

Fiul lui JFK, John F Kennedy Jr, și-a pierdut viața în 1999, când avionul pe care îl pilota s-a prăbușit în largul coastei zonei Martha's Vineyard.
În avion se aflau soția și cumnata lui. Fiul lui Robert, David Anthony, a murit din cauza unei supradoze, la 28 de ani, în 1984. Celălalt fiu al său, Michael Kennedy, a murit la 39 de ani, într-un accident de schi petrecut în 1997.

Edward 'Ted' Kennedy a scăpat cu viață dintr-un accident auto petrecut în Martha's Vineyard și soldat cu decesul unei femei. Mașina condusă de senatorul american a căzut de pe un pod situat pe insula Chappaquiddick. Ted a reușit să iasă din apă, dar Mary Jo Kopechne (28 de ani) s-a înnecat.
Politicianul a fost condamnat pentru părăsirea locului accidentului. Kopechne era foarte respectată pentru munca sa în politică după ce a lucrat în campania prezidențială a lui Robert F. Kennedy.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod