Cele mai bune locuri de muncă din Anglia: Vacanțe nelimitate, program flexibil și frigiderul plin cu bere!

Angajații de la Reddico se pot relaxa jucând tenis de masă, iar firma le oferă acum mai multe beneficii


Nu toți șefii sunt, însă, de acord cu această opțiune. Becky Simms, CEO la o altă agenție de marketing din Kent, Reflect Digital, a luat în considerare ideea vacanțelor nelimitate, dar a preferat să aplice în schimb o reducere a săptămânei de lucru la patru zile. "Când am discutat cu alți șefi care au încercat cu vacanțele nelimitate, mi-au zis că au observat că oamenii își luau mai puține zile libere.

Unii credeau că e minunat, dar pentru angajați părea că e o povară și că nu dă bine dacă își iau des vacanță. Cred că trebuie să ne bucurăm de vacanțe, nu să ne facă să ne simțim vinovați", a spus Simms.

Când Richard Branson a introdus vacanțele nelimitate la Virgin Management, în 2014, a anunțat că angajații își pot lua concediu cât de mult vor, dar i-a avertizat că absența lor nu trebuie să afecteze în niciun fel activitatea. Întrebarea-cheie este: sunt angajații mai fericiți acum? Potrivit rezultatelor sondajului UK's Best Workplace, se pare că da.

Jo James, director la Camera de Comerț din Kent, consideră că e important să existe un echilibru: "Tuturor ne place să ne implicăm, dar uneori e mai ușor să te concentrezi lucrând acasă.
Cheia este să lași angajații să aibă controlul."


La rândul său, Wendy Iredale, lector în psihologie, spune că mai multe teorii susțin formula vacanțelor nelimitate: "Oamenii care au un grad mai mare de satisfacție la locul de muncă tind să lucrez mai eficient."

Companiile care își recompensează angajații cu vacanțe nelimitate și program creat pe cont propriu au angajați mai eficienți, spun experții citați de Daily Mail, care a publicat și ierarhia angajatorilor de top britanici.
 

Topul celor mai bune locuri de muncă din Marea Britanie:



1. Salesforce

2.
Cisco UK

3. Hilton

4. Admiral Group

5. Mars UK

6. SAP UK

7. Home Group Limited

8. BUUK Infrastructure

9. Gowling WLG UK LLP

10. Rackspace Ltd    


Sursa: Great Place to Work
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod