casa de carne

Casa de Carne: Restaurantul unde clienții care vor carne trebuie să omoare animalele pe care le mănâncă - VIDEO

Un scurtmetraj cu un puternic mesaj pro-vegetarian prezintă un restaurant în care clienții trebuie să ucidă cu mâinile lor animalele pe care vor să le mănânce.

Deși are un nume care sună românește, restaurantul prezentat în acest scurt film nu are nicio legătură cu țara noastră. Autorul producției, Dustin Brown, a folosit un mesaj percutant și imagini foarte puternice și-a propus să ridice întrebări și să lase oamenii să tragă singuri concluziile.



Produs de organizația non-profit Last Chance for Animals (LCA) - Ultima șansă pentru animale, scurtmetrajul te duce într-o lume nu foarte îndepărtată cu un viitor macabru, în care trei prieteni trebuie să-și ucidă singuri animalele din carnea cărora vor să se înfrupte.



Poate că nu va fi pe gustul tuturor celor care preferă să consume carne, poate că are un mesaj prea idealist care merge cam departe, dar filmul de 2,21 minute are o execuție foarte bună și a ocupat locul întâi la 2019 Animal Film Festival. Merită urmărit și îți dă de gândit!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Voiculet pe 28 Mai 2020, 09:55
    Carne se porc

    Așa mi s-a fâcut pofta de o friptura de porc...

    0
    0

  • maria pe 21 Feb 2019, 04:34
    intrebare

    de ce a trebuit ca acest film sa poarte nume romanesc ?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod