O studentă italiancă şi bodyguardul de la Colectiv, între cele 9 persoane care au murit sâmbătă

Încă nouă oameni au murit sâmbătă, după arsurile grave suferite în incendiul de la Colectiv

 

Ionuţ Cosmin Popescu

Ionuţ Cosmin Popescu era internat la Spitalul de Arşi şi avea arsuri pe 80% din suprafaţa corpului, fiind de o săptămână în comă indusă.

Ionuţ Cosmin Popescu, în vârstă de 32 de ani, era din Focşani, dar lucra în Bucureşti. Fiu al lui Valter Popescu, fost director al societăţii de termoficare din Focşani (ENET SA), şi al doctorului Anişoara Popescu, Ionuţ Cosmin Popescu s-a numărat printre victimele incendiului din clubul Colectiv, în care a decedat şi prietena tânărului, Monica Tănăsoiu, în vârstă de 35 de ani.

Fata era din Ploieşti, dar locuia în Bucureşti, unde lucra la o agenţie de publicitate. Monica Tănăsoiu a murit chiar în noaptea incendiului, fiind identificată de către mama sa, a doua zi, la morgă, după cercei.


Ionuţ Maior

La Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti a murit, sâmbătă, Ionuţ Maior (27 de ani). Soţia acestuia este internată, în urma incendiului din Colectiv, tot în Spitalul Universitar, aceasta fiind detubată recent, după ce mai multe zile a fost în stare gravă.

Ionuţ Maior era din Bacău şi a fost basist al trupei Bruma, potrivit informaţiilor de pe pagina sa de Facebook, unde el postase, în ultima perioadă, mai multe filmuleţe cu piese ale trupei Goodbye to Gravity, la al cărei concert se afla împreună cu soţia sa.
Tânărul suferise arsuri grave după ce, în urma incendiului, s-a aruncat peste soţia sa pentru a o salva.

Printre cei care au murit sâmbătă se află şi Adrian Popa. Acesta a decedat la Spitalul Floreasca. Adrian Popa, în vârstă de 29 de ani, era pasionat de fitness şi culturism şi fusese grav rănit în incendiul izbucnit în clubul Colectiv.

Ultima persoană decedată este Alexandru Chelba. Acesta este al treilea rănit în incendiul din clubul Colectiv care a murit sâmbătă în Spitalul de Arşi.
Avea 33 de ani.

Numărul persoanelor care au murit în urma incendiului de la clubul Colectiv a ajuns la 41.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod