Lecția crudă a fetei care a ales să se sinucidă pentru a nu lăsa cancerul s-o omoare

Debbie Ziegler i-a făgăduit fiicei sale că se vor revedea într-o zi


Moartea lui Brittany e o lovitură teribilă și pentru mama sa. Debbie Ziegler (56 de ani) o avea doar pe ea și a crescut-o singură, cum a putut mai bine, în Orange County, California, unde lucra ca profesoară. Deși soarta nedreaptă a fiicei sale i-a sfâșiat sufletul, femeia spune că se simte binecuvântată că a împărțit 29 de ani din viață cu fiica sa înainte ca aceasta să fie diagnosticată cu Glioblastom multiform, o tumoare agresivă care s-a dezvoltat în creier.

"I-am zis de la început, va fi o onoare pentru mine să te îngrijesc, orice ar trebui să fac: dacă trebuie să te hrănesc sau să-ți schimb scutecul, va fi o onoare. A fost important pentru mine și pentru ea să știe asta", a mărturisit Debbie pentru People.

30de ani ar fi împlinit Brittany Maynard pe 19 noiembrie
"Era o fetiță deșteaptă, drăguță și carismatică, își dorea să facă multe lucruri și în general excela la toate. Dacă se apuca de patinaj pe gheață, era bună la patinaj pe gheață.
Nu mi-amintesc să o fi văzut făcând tumbe și să-mi fi spus vreodată că nu poate face tumbe, doar lucra și lucra și lucra până-i ieșeau perfect"
, a evocat-o mama ei. A făcut tot ce putea pentru ca fiicei sale să nu-i lipsească nimic și să aibă o copilărie fericită, deși n-avea tată sau frați.

Duminică, în ziua stabilită de Brittany, mama sa i-a dat doza care i-a curmat suferința. Cu 20 de ani înainte, visau amândouă la ziua în care tânăra va fi mireasă.

Debbie Ziegler e acum în doliu și își plânge fiica, dar promite că într-o zi va ajunge la Machu Picchu, în Peru.
Brittany i-a spus cu limbă de moarte că spiritul ei o va aștepta printre ruinele incașe. Iar Debbie a făcut legământ că se vor întâlni acolo.


Foto: People, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod