Lecția crudă a fetei care a ales să se sinucidă pentru a nu lăsa cancerul s-o omoare

Brittany şi Dan au trăit intens timpul rămas şi şi-au împlinit un vis: să vadă Marele Canion


Brittany Maynard a iubit cu toată ființa ei viața. În scurta sa trecere pe Pământ, ea a făcut mai multe lucruri decât alții în toată existența lor. Absolvise o facultate, a lucrat ca voluntar într-un orfelinat din Nepal, apoi în Vietnam, Cambogia, Laos și Costa Rica. Cu o lună înainte de a se căsători cu Diaz, în septembrie 2012, ea a urcat pe vârful Kilimanjaro.

Era o fetiță deșteaptă, drăguță și carismatică, își dorea să facă multe lucruri și în general excela la toateDebbie Ziegler
Cancerul i-a retezat însă viitorul.
A fost diagnosticată anul trecut, de Crăciun: mai avea de trăit doar șase luni, iar ultimele dintre acestea aveau să fie doar o agonie cruntă. Așa că era pe deplin îndreptățită să-și pună întrebarea: ce rost ar mai avea?

Și totuși, înainte de a-și lua adio de la lumea pe care o iubea nespus, a căutat să trăiască din plin fiecare zi care-i mai rămăsese. Luna trecută a plecat cu soțul într-o excursie în Marele Canion, îndeplinindu-și una dintre dorințele notate în "Bucket List".

Într-un interviu acordat agenției Associated Press, pe 8 octombrie, Brittany spunea că soțul său și toți cei apropiați i-au acceptat decizia.
"Cred că la început membrii familiei mele își doreau un miracol. Își doreau să mă fac bine. Dar când am stat toți și am privit situația, nicio persoană care mă iubea nu-și dorea ca eu să mai sufăr", a spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod