Lecția crudă a fetei care a ales să se sinucidă pentru a nu lăsa cancerul s-o omoare

O amintire superbă: Brittany şi Dan au avut o nuntă de vis, apoi au plecat în luna de miere, în Patagonia

 

Pentru Dan Diaz, o zi, o singură zi în plus pe care s-o petreacă împreună cu soția lui ar fi fost un dar formidabil. Atât de mult o iubea, încât a acceptat dorința ei de a se duce și de a nu mai lupta cu un adversar care nu i-a dat nicio șansă. A o implora să mai rămână, cerându-i să mai îndure chinul, ar fi fost ceva mai crud decât cancerul. Brittany s-a stins în brațele lui - așa cum a intrat în viața lui, tot așa s-a dus.

Niciun miracol nu s-a întâmplat, a fost exact așa cum avea să fie și nimic n-a schimbat asta.

A murit așa cum și-a dorit - liniștită, în dormitorul ei, în brațele celor dragiSean Crowley
Înainte de a rămâne văduv, bărbatul de 43 de ani povestea, într-un interviu acordat revistei People, publicat marți, cum a descoperit iubirea vieții lui. În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, s-au îndrăgostit pe loc, iar el a simțit că aceasta este femeia cu care vrea să trăiască toată viața.


S-au cunoscut când el avea 35 de ani, iar ea 23. După o relație de cinci ani, Dan Diaz a cerut-o de soție în mai 2012, iar în decembrie s-au căsătorit. Au făcut nunta într-un cadru mirific, în Beltane Ranch, California. "Prietenii mi-au spus că a fost cea mai tare nuntă la care au fost", a povestit el pentru People.

Cu spiritul ei de aventurieră, Brittany a dorit ca ei să-și petreacă luna de miere undeva, departe. Și au plecat tocmai în Patagonia, Argentina, într-o călătorie uimitoare.
"Am urcat pe ghețari, am văzut natura, am explorat și ne-am întors răsfățați pe deplin", a povestit Dan.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod