Gabriel Cotabiță, mesaj emoționant după tragedia din Colectiv

Profund marcat de evenimentul produs vineri în Bucureşti, cântăreţul a transmis câteva cuvinte despre victimele dezastrului.

Gabriel Cotabiţă a fost în braţele morţii şi ştie cât de greu este să revii la viaţa obişnuită. După ce şi-a revenit miraculos din comă, el a trecut printr-un şung proces de recuperare, pe care l-a parcurs cu rezultate peste aşteptări.

Artistul a fost impresionat de evenimentul sumbru petrecut pe 30 octombrie în clubul Colectiv, din Capitală, în urma căruia 32 de persoane şi-au pierdut viaţa iar alţii 146 au fost răniţi.

Cotabiţă a transmis un mesaj emoționant despre victimele incendiului.

"Îmi pare rău că trebuie să vorbesc în acest moment atât de dificil şi de trist. Atâta vreme cât noi vom exista, ca oameni, aşa cum dovedim, ţara asta o să fie din ce în ce mai bine. După această întâmplare cineva va trage nişte concluzii şi poate vom fi mai atenţi la ce se întâmplă în jurul nostru", a declarat el la Antena 1.

"Sunt extrem de emoţionat pentru că nu vreau să mă gândesc la ceea ce simt părinţii celor care sunt dispăruţi în acest moment"
, a mai spus solistul.

Potrivit ultimului bilanţ, în urma incendiului izbucnit vineri noapte în clubul Colectiv au murit 32 de persoane, ultima - o tânără de 28 de ani internată la Spitalul "Sfântul Pantelimon" - în cursul dimineţii de marţi.

Managerul unităţii medicale, Gheorghe Popescu, a declarat pentru Mediafax că tânăra care a decedat marţi dimineraţă avea arsuri pe aproximativ 50 la sută din suprafaţa corpului. Tânăra, Andreea Chiriac, avea 28 de ani şi era printre cei cinci pacienţi care după incendiul din Clubul Colectiv a fost dusă, în stare gravă, la Spitalul "Sfântul Pantelimon".

Alte aproximativ 130 de persoane sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti, peste 50 fiind în stare critică şi gravă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod