O nouă fotografie cu momentul izbucnirii incendiului din Colectiv

O nouă fotografie, cea de-a doua, cu momentele imediat următoare izbucnirii incendiului din clubul Colectiv a apărut în spatiul public. Fotografia arată cum flăcările de pe unul dintre stâlpii acoperiţi cu burtete fonoabsorbant s-au extins puternic pe tavanul clubului, dincolo de grilajul de lemn ce formează un tavan fals.
Fotografia are sursa Publika.md şi a fost realizata de unul dintre participanţii la concert, potrivit hotnews.ro.  

Fotografia surprinde momentul când flăcările pornite de pe unul din stâlpii acoperiţi cu burete antifonant cuprind tavanul acoperit la rândul său cu alt tip de burete fonoabsorbant, în spatele tavanului fals realizat dintr-un grilaj de lemn. 

Potrivit mărturiilor celor care au scăpat din club, flăcarile au cuprins şi grilajul de lemn ce ar fi căzut apoi peste cei de dedesubt care încercau să iasă din club. 

Fotografia recent apărută în spaţiul public este practic a doua care surprinde un cadru de după declanşarea incendiului în Colectiv.
Prima fotografie a fost postată pe reţelele de socializare sâmbătă dimineaţa şi surpindea, extinderea flăcărilor de pe coloana acoperită cu burete fonoabsrobant spre acoperişul localului.
 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod