fetiţa psihopată

Cum arată acum fetiţa psihopată care a şocat lumea în 1990

Soţii Thomas şi-au dat seama că au o mare problemă când fetiţa pe care o adoptaseră a început să aibă un comportament violent.

Mai întâi, micuţa cu chip angelic a distrus cuibul unor păsărele. Apoi şi-a atacat fratele în timp ce acesta dormea. Când părinţii adoptivi au vorbit cu ea, fetiţa care atunci avea şase ani a zâmbit şi şi-a cerut scuze, spunând că a înţeles faptul că a făcut ceva rău şi a promis că aşa ceva nu se va repeta. Dar lucrurile au mers din rău în mai rău.

Curând, Beth şi-a atacat frăţiorul atât de rău, încât acesta a fost dus de urgenţă la spital, iar medicii i-au cusut rănile.

Fetiţa îl lovise de mai multe ori cu capul de podea.

Familia a luat legătura imediat cu agentul de adopţii care se ocupase de Beth pentru a afla dacă aceasta avusese tendinţe violente şi în trecut, dar din cauza prevederilor privind confidenţialitatea, aceasta le-a spus soţilor că nu îi poate ajuta şi le-a recomandat să ia legătura cu un psiholog care se ocupă de copii.

Când a fost întrebată ce vroia să facă cu cuţitul pe care îl luase din maşina de spălat vase, fetiţa a răspuns fără să clipească: "Să-i omor pe John, pe mami şi pe tati."

Mai târziu s-a aflat că Beth fusese înainte victima violenţei infantile şi a unor abuzuri sexuale care i-au declanşat reacţiile de o agresivitate ieşită din comun.



Au urmat nenumărate şedinţe de terapie, iar Beth a ieşit, încetul cu încetul, din stăpânirea umbrelor trecutului.

După ani de lucru cu psihologul, ea a reuşit să se recupereze, a crescut, iar viaţa sa a revenit la normal.

Deşi pare incredibil, Beth a depăşit complet problemele din copilărie. Astăzi, ea este asistentă şi îi ajută pe copiii cu probleme similare, scrie site-ul Simple Capacity.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod