prinţul George

Alertă în Anglia: Teroriştii ISIS îl ameninţă pe Prinţul George

Fanaticii ISIS au ameninţat că vor ataca familia regală britanică şi au postat o imagine cu fiul Prinţului William şi al Ducesei de Cambridge.
Membrii grupării teroriste ISIS nu mai au nimic de pierdut după ce au fost înregistrat pierderi în serie pe frontul din Siria. Islamiştii au anunţat că "familia regală nu va fi lăsată deoparte" şi au postat o imagine cu micul prinţ George într-un mesaj criptat trimis prin aplicaţia Telegram.

Potrivit Fox News, mesajul este îngrozitor. În poza respectivă, fiul Prinţului William este surprins în faţa şcolii din Battersea, din sudul Londrei, iar alături de imagine apărea mesajul "şcoala începe devreme".

Mesajul include şi câteva versuri dintr-un cântec jihadist, care în traducere sună astfel: "Când războiul vine cu muzica gloanţelor, ne întoarcem la neîncredere şi ne dorim răzbunarea."

Experţii în securitate citaţi de Daily Star au declarat că serviciul de mesagerie criptată Telegram este monitorizat atent.
Teroriştii au folosit cu succes această aplicaţie în 2015, în atentatele de la Paris, iar ISIS a utilizat-o pentru a recruta vountari care au participat la atacurile de Crăciun de la Berlin.

"Am depistat ameninţări explicite. Se pare că ISIS continuă să piardă teren în Siria şi Irak şi încearcă să-şi extindă ameninţarea în Vest", a declarat Barry Spielman, expert în supraveghere pe internet în cadrul companiei Sixgill, care a urmărit mai multe mesaje transmise prin Telegram de la începutul anului.

Nu este prima oară când ISIS ameninţă familia regală britanică, notează The Sun.
Luna trecută, un mesaj video îl provoca pe Prinţul Harry să lupte cu jihadiştii. "De ce nu vii aici să lupţi dacă eşti bărbat, ca să te trimitem cu tot cu Apache-ul tău în flăcările Iadului?", spunea în engleză un bărbat identificat drept Abu Uqayl.

De asemenea, ISIS a emis un mesaj de ameninţare şi la adresa Reginei, în 2015, aminteşte publicaţia citată.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod