La fix: A stat o eternitate în muzee ca să pozeze aceste potriviri!

Un fotograf a găsit un mod amuzant de a se distra. El colindă muzeele şi galeriile de artă, în căutarea asemănărilor dintre tablouri şi vizitatori. Iată ce a descoperit!
Unii se plictisesc când vizitează un muzeu. Dar în niciun caz Stefan Draschan, un fotograf francez care şi-a găsit o nişă interesantă. El a realizat un proiect intitulat "Oameni care se potrivesc cu operele de artă". E un demers care cere multă răbdare, dar rezultatele sunt pe măsură - ceea ce surprinde el nu vezi oricând şi oriunde.

Deşi fotografiile pe care le-a făcut Draschan par regizate, totul a fost spontan, iar secretul din spatele lor este simplu şi greu în acelaşi timp - răbdarea.
Fotograful francez a petrecut o eternitate în muzee din Paris, Viena şi Berlin, aşteptând în dreptul unei lucrări de artă să apară un vizitator care "se potriveşte" într-un mod amuzant cu opera respectivă. Culorile ţinutei, hainele pe le poartă sau coafura celui care stă în dreptul unui tablou intră într-o armonie neaşteptată cu opera expusă, iar Draschan surprinde asta în imaginile sale.

Iată câteva dintre potrivirile incredibile imortalizate de fotograful francez şi publicate de Bored Panda!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod