Retete pentru persoanele cu probleme digestive

Friptura de porc cu sos de soia si suc de portocala (4 portii) Ingrediente

1 cana suc de portocala
1 lingura de sos de soia
2 catei de usturoi maruntiti
1/2 lingura de cimbru uscat
4 bucatii de marime medie de carne dezosata de porc
1/4 lingura sare sau dupa gust
piper dupa gust
2 linguri ulei de canola


Mod de preparare

  • Incinge cuptorul;
  • Intre timp, amesteca sucul de lamaie, sosul de soia, usturoilu si cimbrul intr-un bol mic;
  • Condimenteaza carnea cu sare si piper;
  • Incinge uleiul intr-o tigaie si pune carnea de porc in ea; las-o pana se rumeneste, pe fiecare parte cate 1 - 2 minute;
  • Trece carnea din tigaie, intr-o tava si pune-o la cuptor aproximativ 5 minute, apoi scoate bucatile de carne pe o farfurie si pastreaza-le calde;
  • Adauga peste ele amestecul obtinut la inceput si mai pune o data la cuptor, lasand inca 3 - 5 minute.
    Preparatul se serveste cald.


Informatii nutritionale (o portie): 176 calorii; 8 g grasimi; 49 mg colesterol; 7 g carbohidrati; 18 g proteine; 0 g fibre; 325 mg sodiu; vitamina C (50% din necesarul zilnic); seleniu (36% din necesarul zilnic).
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • emiluca pe 23 Dec 2008, 11:09
    retete

    Mi-a placut foarte mult articolul, retetele sunt foarte bune pentru organism si sunt si aspectoase. Sigur le voi prepara si eu.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod