Retete pentru persoanele cu probleme digestive

Satay Vegetal Ingrediente

24 inflorescente de broccoli
24 inflorescente mici de conopida
1 lingura de sos de soia
1 lingura de otet
1 lingura de ulei se susan
1 lingura suc de ghimbir
1 lingura unt de alune
1 catel de usturaoi pisat
1 lingura pudra de curry
1/4 lingura sare


Mod de preparare

  • Intr-o oala cu apa fiarta pune broccoli si conopida si lasa-le 3 minute. Dupa ce le scoti, clateste-le in apa rece si scurge-le;
  • Amesteca intr-un bol sosul de soia, otetul, uleiul, ghimbirul, untul de alune, usturoiul, curry si sarea pana cand obtii o compozitii omogena;
  • Adauga inlorescentele si lasale la marinat la temperatura camerei timp de 2 ore;
  • Pentru a le servi, pune cate 2 inflorescente de broccoli si 2 de conopida pe bete de frigarui.
    Le poti aseza pe o farfurie intinsa se stropi cu amestecul in care ai introdus inflorescentele.


Informatii nutritionale: 33 calorii; 2 g grasimi; 0 g colesterol; 3 g carbohidrati; 2 g proteine; 1g fibre; 112 mg sodiu; 156 mg potasiu.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • emiluca pe 23 Dec 2008, 11:09
    retete

    Mi-a placut foarte mult articolul, retetele sunt foarte bune pentru organism si sunt si aspectoase. Sigur le voi prepara si eu.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod