Retete pentru persoanele cu probleme digestive

Pulpe de pui turcesti (4 portii) Ingrediente

8 pulpe de pui dezosate
1 lingura suc de lamaie
1 cana iaurt dietetic
2 catei de usturoi maruntiti
1 lingura ghimbir proaspat
2 linguri paprika
1 lingura si 1/2 menta uscata
1/2 ligura sare


Mod de preparare

  • Pune carnea intr-un bol mare. Adauga sucul de lamaie;
  • Amesteca iaurtul, usturoiul, ghimbirul, paprika, menta si sarea intr-un bol separat;
  • Adauga acest amestec peste pui. Acopera cu o folie de plastic si pune bolul la frigider timp de o ora;
  • Intre timp incalzeste cuptorul.
    Dupa ce ai luat puiul din frigider, scoate carnea din bol si asaza pulpele intr-o tava;
  • Lasa-le la cuptor pana cand se rumenesc bine. Se serveste imediat.


Informatii nutritionale (1 portie): 138 calorii; 4 g grasimi; 82 mg colesterol; 3 g carbohidrati; 21 g proteine; 0 g fibre; 251 mg sodiu; 312 mg potasiu.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • emiluca pe 23 Dec 2008, 11:09
    retete

    Mi-a placut foarte mult articolul, retetele sunt foarte bune pentru organism si sunt si aspectoase. Sigur le voi prepara si eu.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod