Catalin Botezatu sau definitia succesului

Si-a deschis primul magazin virtual de designer din Romania. Le admira pe Nadia Comaneci, Anastasia Soare si Angela Gheorghiu.
Si-a deschis primul magazin virtual de designer din Romania. Le admira pe Nadia Comaneci, Anastasia Soare si Angela Gheorghiu. Dar e si fan Elena Udrea. S-a intalnit cu multe personalitati din lume, insa de fiecare data este la fel de emotionat. Este modest si vorbeste cu mandrie despre tara lui. In concluzie, este un om care ne reprezinta cu succes in strainatate. Ne vorbeste despre toate acestea intr-un interviu acordat exclusiv eva.ro, in propriul sau atelier de creatie.

Stiu ca v-ati deschis de curand un magazin virtual. Spuneti-ne mai multe lucruri despre acest proiect.


Este primul magazin virtual online al unui designer roman, care desface lenjerie pentru femei si pentru barbati, sub cele doua linii Catalin Botezatu si Catalin Botezatu pentru Two 4 Fly. Pentru cine nu stie, Two 4 Fly este linia ieftina, extrem de accesibila. 

Cealalta linie Catalin Botezatu este putin mai scumpa, dar sa nu va ganditi la milioane. De exemplu, cel mai scump chilot ajunge la 40 lei.

Si se cumpara din magazinul virtual? Ce produs este preferat si de catre cine?


Da, este o nebunie, se acceseaza si zi si noapte. Ultima inventie, chilotii cu push-up, pentru barbati, care au intrat pe piata saptamana trecuta, au creat o isterie generala. Sunt surprins ca jumatate din comenzi sunt facute de femei.

Chilotii cu push-up... vreau mai multe detalii


Chilotii cu push-up exista in doua variante. Deocamdata, pe piata se gaseste prima varianta, cea de-a doua va aparea saptamana viitoare. Lumea a primit aceasta inventie cu un zambet in coltul gurii, insa chilotii cu push-up merg pe acelasi sistem ca si sutienele cu push-up. Nu trebuie neaparat sa inlocuiasca anumite dotari, este vorba in primul rand de confort. Un astfel de chilot ii da barbatului confortul de care are nevoie. Acesti chiloti au dublu rol: in primul rand ofera purtatorului lejeritate, confort si, in al doilea rand, ii da un plus de imagine.

Cum v-a venit ideea?


Tot de la voi, femeile, mi-a venit ideea. La anumite prezentari, doamnele priveau atent zonele intime ale manechinelor si deja facusera clasamente cu barbati mai dotati sau mai putin dotati. Atunci m-am gandit ca ar trebui sa fac ceva ca cei mai putini dotati sa nu mai fie subiect de barfa. Si, asa cum spuneam si mai devreme, m-am gandit la confortul pe care il dau.

Care este pretul unui astfel de produs.


In jur de 50 de lei. O dovada in plus ca am produse accesibile. Vreau sa spulber odata pentru totdeauna mitul ca produsele Botezatu sunt foarte scumpe. S-a vehiculat ca un chilot costa 100, 200, 300 de lei sau 100 de euro. Nu, niciodata nu au costat mai mult de 30-40 de lei.
Cei care sunt mai scumpi, insa pana intr-un milion, sunt cei de colectie, cu pietre Swarovski sau cei care intra in comenzile speciale (piesele unicat).

Vreti sa concurati serios cu ce exista deja pe piata.


Am incercat sa concuram cu tot. Mai mult decat atat, este o dovada de respect fata de clientii nostri in aceasta perioada de criza. Nu vrem sa le scoatem foarte multi bani din buzunar, insa vrem sa le oferim calitate.

Va afecteaza criza?


Nu, deocamdata nu.

Am mai stat de vorba cu oameni din domeniu si-mi spuneau ca nu-i afecteaza deloc aceasta criza.


Sunt ipocriti. Nu pot sa spun ca ma afecteaza si ca sunt vai de capul meu, dar se vede o oarecare scadere. Sunt aceeasi clienti, insa nu mai comanda aceeasi cantitate sau au un buget mai mic. Au anumite retineri si nu pentru ca nu mai au bani, ci pentru ca nu stiu ce se poate intampla maine. Insa, in ceea ce ma priveste pe mine, anul acesta am pornit cu dreptul.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marina pe 28 Feb 2010, 17:47
    rs la precedentele comentarii

    De ce va credeti voi doi ,,cei mai'' de pe lume si din tara.Aveti o educatie proasta.Fiecare om este o personalitate,atit cit ,,C.Botezatu,cit si Guta,Copilul minunesi restul tiganiei''.Si uitativa bine in oglinda si priviti-va si intrebati-va ce reprezentati voi p/u tara voastra,apoi aratati pe altii cu degetul.Nu faceti tara de rusine cu ,,inteligenta voastra perfecta''.

    0
    0

  • denisa pe 25 Feb 2009, 11:55
    catalin

    De ce sunteti rele fetelor, este un roman care totusi ne reprezinta cu cinste in afara; sau voua va place de guta, copilul minune si restul tiganiadei. Mai ganditi nitel cand vreti sa ne uimiti cu ceva!

    0
    0

  • cristina pe 24 Feb 2009, 19:18
    iara

    bai, altceva decat botezatu nu mai stiti. macar daca este pe bani dati-l ca advetorial! suntei plictisitori! cine dracu are bani pentru toalele lui botezatu!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod