Catalin Botezatu sau definitia succesului

Femeia din Romania, in viziunea lui Catalin Botezatu...

Haideti sa ne intoarcem in realitatea romaneasca si vreau sa-mi spuneti cum le vedeti pe femeile din Romania, dupa ce le vedeti pe Nadia, pe Anastasia, care traiesc acum la un alt nivel?


Vad aceeasi frumusete pentru ca si ele sunt romance si sunt frumoase. Pe Nadia am admirat-o intodeauna. Imi aduc aminte ca aveam cativa ani cand ea evolua la paralele si la barna, iar eu stateam si o urmaream cu sufletul la gura ca sa nu cada. La final, asteptam sa vad ca a luat nota maxima. Este un idol pentru mine.

Pentru mine, Nadia este un mit, este o legenda vie. Ma  mandresc cu ea si oriunde vad un afis cu ea, am tendinta sa spun 'Eu o cunosc, o cunosc, e romanca!'.
 Acelasi lucru mi s-a intamplat si la Metropolitan. Acolo am fost invitat de Angela Gherghiu la un spectacol pus in scena pentru ea - "La Rondine". De Valentine's Day am mers la Metropolitan si am vazut cum o sala imensa, poate cea mai importanta sala de opera din lume, aclama o romanca.

Iubita, amanta sau sotie, ea devine eticheta oricarui barbat

Romancele sunt frumoase, sunt un material bun pentru a fi modelat. Din pacate, insa, le lipsesc banii, le lipsesc barbatii care sa le sustina. Da, femeia trebuie intretinuta si nu e nimic rau in asta. Cine blameaza o femeie care primeste bani de la iubit, sot sau amant, nu da dovada decat de o mentalitate expirata. Iubita, amanta sau sotie, ea devine eticheta oricarui barbat care, daca nu investeste in ea, inseamna ca nu investeste in propria imagine.
Faptul ca se discuta despre una si despre alta ca s-a casatorit cu nu stiu cine pentru bani, nu este decat o meschinarie, o vulgaritate din partea celui care are aceste pareri.

Eu sunt barbatul caruia ii place sa aiba la bratul lui o femeie frumoasa, o femeie dupa care sa se intoarca capul, dupa care sa se fluiere. Astfel, eu sunt cel care este tare,  nu cel care a fluierat-o.

Femeia din Romania intotdeauna a fost una speciala, dar care trebuie educata.

Care sunt femeile din Romania pe care le apreciati cel mai mult?


Imi place Dana Budeanu. Este o tipa care are mult tupeu, spune lucrurilor pe nume si vine cu lucruri noi. Ce spune ea in cartile ei si in discursurile pe care le are la diverse televiziuni sunt lucruri noi, pentru publicul larg. Poate ca noi, cunoscatorii, le stim, dar nu le-am spus niciodata. De asemenea, Dana Budeanu, se imbraca misto, e o femeie careia nu-i pasa ce spune lumea, isi asuma tot ce face si ce spune.

Tocmai vorbeam de Angela Gheorghiu si Nadia Comanesci. Sunt femei pe care le admir din toate punctele de vedere.

Sunt fan Elena Udrea. Indiferent de ce s-a vorbit si de ce se vorbeste, Elena Udrea este o femeie frumoasa, extrem de eleganta, care emana in permanenta sex-appeal, chiar daca acum a renuntat la decolteu. Are carisma. Mi se pare umana. A participat alaturi de mine la multe actiuni pe care eu le-am facut si nu a trebuit sa dau decat un telefon si a fost prezenta ea sau ajutoarele de care aveam nevoie din partea ei.

Nu stiu sa fac politica si nici nu-mi permit, dar ea chiar este bataioasa, chiar vrea sa faca ceva. Iar vorbele care s-au speculat la adresa ei, cu directie la presedintie, mi se par niste rautati gratuite. Daca esti in anturajul unui presedinte asta nu inseamna ca te culci cu el. Stii cum e: "Vulpea care nu ajunge la struguri...".

As fi ipocrit sa spun ca nu-mi place Elena Udrea ca si barbat si, mai mult decat atat, o admir ca stil, ca personalitate. Pentru cine nu stie, Elena Udrea se imbraca cu haine foarte scumpe, care-i vin foarte bine, care sunt foarte bine croite pe ea. Este o femeie sexy. Elena Udrea intr-o rochie de seara arata ca o diva.

O alta femeie care imi place din peisajul romanesc, la fel de comentata, este Monica Tatoiu. Este o femeie desteapta, o femeie care se imbraca frumos. O alta femeie pe care o admir este Camelia Sucu. Ea a muncit si munceste foarte mult ca sa duca mai departe o afacere de succes. In plus, arata foarte bine din punct de vedere vestimentar.

Mihaela Radulescu, care este o personalitate a showbizului romanesc. Andreea Raicu care este la polul celalalt mai tineresc, mai copilaros. O admir ca femeie pe Andreea Esca. Este femeia cea mai realizata din toate punctele de vedere. In primul rand este o femeie frumoasa, are un post foarte bun, este o imagine extrem de pozitiva, are doi copii foarte frumosi, are un sot care face afaceri prospere, cred ca nu-si mai poate dori nimic. Cred ca este una dintre cele mai realizate: sot, copii, cariera, job. Conduce o revista, "The One". Nu a fost subiect de barfa, de scandaluri, e ok. Este un exemplu bun de copiat.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marina pe 28 Feb 2010, 17:47
    rs la precedentele comentarii

    De ce va credeti voi doi ,,cei mai'' de pe lume si din tara.Aveti o educatie proasta.Fiecare om este o personalitate,atit cit ,,C.Botezatu,cit si Guta,Copilul minunesi restul tiganiei''.Si uitativa bine in oglinda si priviti-va si intrebati-va ce reprezentati voi p/u tara voastra,apoi aratati pe altii cu degetul.Nu faceti tara de rusine cu ,,inteligenta voastra perfecta''.

    0
    0

  • denisa pe 25 Feb 2009, 11:55
    catalin

    De ce sunteti rele fetelor, este un roman care totusi ne reprezinta cu cinste in afara; sau voua va place de guta, copilul minune si restul tiganiadei. Mai ganditi nitel cand vreti sa ne uimiti cu ceva!

    0
    0

  • cristina pe 24 Feb 2009, 19:18
    iara

    bai, altceva decat botezatu nu mai stiti. macar daca este pe bani dati-l ca advetorial! suntei plictisitori! cine dracu are bani pentru toalele lui botezatu!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod