Au fost lansate ceasurile TOO LATE

25 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Au fost lansate ceasurile TOO LATE

Ceasurile TOO LATE sunt pentru oameni care apreciaza design-ul minimalist si pentru toti aceia care se uita la ceas doar atunci cand vor sa stie ora exacta, sau, cel mult, sa afle ce data este.

De la aceste idei simple a pornit tanarul antreprenor de 27 de ani, Ale Fogazzi, atunci cand s-a gandit sa reinventeze bratara de silicon, transformand-o intr-un ceas ce impresioneaza prin simplitatea functiilor si prin cromatica vie.

Create in iulie 2007 in Italia, ceasurile TOO LATE au fost expuse pentru prima oara la MoMA (Muzeul de Arta Moderna de la New York), iar in 2008 a fost lansata versiunea "waterproof", in cadrul Salonului International de Design Interior de la Milano - MACEF.


"Daca nu vorbim despre orologeria clasica si vorbim despre ceasurile cu design modern, exista o noua tendinta acum, aceea de a experimenta forme cat mai futuriste si functii cat mai complexe. Ce am dorit noi a fost sa oferim un produs modern, fresh, dar in acelasi timp, am dorit sa simplificam lucrurile, sa curatam ceasul de functiile secundare, de elementele complicate, bizare cateodata, care - de cele mai multe ori - se intampla sa fie si complet inutile.", spune Ale Fogazzi.  
 
S-a pornit de la ideea de design accesibil, din dorinta de a obtine un ceas interesant, cu personalitate, pentru care nu trebuie sa platesti o avere.
Brandul TOO LATE a depasit granitele Italiei la putin timp dupa lansare, ceasurile fiind adoptate imediat de persoane pe care cu greu le poti incadra intr-o categorie socio-demografica anume.

Design-ul original, materialul flexibil, dar in acelasi timp rezistent, faptul ca sunt rezistente la apa, coloristica variata, sunt doar cateva argumente ale ceasurilor TOO LATE.

Pretul pentru un produs expus la MoMa store din New York sau MACEF Milano este de 75 lei. Ceasul se cumpara intr-un borcanel de sticla cu capac de aluminiu si are o garantie de 2 ani.    

Ceasurile TOO LATE sunt disponibile incepand din data de 24 februarie 2009, in magazinul "Wagner Arte Frumoase si Povesti" din Bd.
Carol nr. 39 (intre Piata Rosetti si Biserica Armeneasca) www.wagnerarte.ro si "IDELIER - Concept Store", Bd. Lascar Catargiu nr. 1 (Piata Romana) www.idelier.com.

Informatii suplimentare poti obtine accesand website-ul oficial www.too2late.com.  

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod