Catalin Botezatu sau definitia succesului

Un inceput de an plin de realizari...

De ce a inceput 2009 cu dreptul?  


In primul rand, am lansat magazinul virtual, am devenit designerul celui mai mare brand german din Europa. Produsele Catalin Botezatu se vand in 11 tari si, in ciuda faptului ca este criza, statisticile firmei Quelle arata ca se vinde de 2 ori mai mult decat anul trecut cand nu era criza. Aceasta inseamna ca Botezatu se vinde peste tot.

Revenind la bani, chiar si produsele pe care le-am creat pentru Quelle, un pret-a-porter de lux, se vand la preturi accesibile. De exemplu, cea mai scumpa rochie de seara este 600 de lei, un deux-piece este 700 lei, sunt rochii si la 500 lei.

Alte realizari de anul acesta sunt prezentarile pe care le-am efectuat deja. Am deschis campionatul mondial de schi din Austria, unde am beneficiat de o audienta pe masura. A venit Heidi Klum cu tot staful de manechine, unele dintre ele au intrat si in prezentarea mea.

In prezentarea mea a intrat si fosta sotie a lui Boris Becker, de asemenea in sala au fost toti fotbalistii de la Bayern Munchen, Luca Toni, Ralph Moeller. Este al treilea an cand deschid campionatul mondial de schi cu o prezentare si, de fiecare data, am avut parte de o audienta extraordinara.  Anul trecut a fost Michael Schumacher, Abramovici, a fost Gloria Gainer, deci numai lumea buna.

Cum va simtiti cand stiti ca in public sunt atatea personalitati?


La inceput am avut emotii. Pe langa numarul mare de personalitati, in public este si foarte multa presa, de fiecare data. De exemplu, in Austria am dat interviuri pentru toate televiziunile germane si austriece. Insa emotiile trec in momentul in care vin toti la tine si te felicita.

Anul acesta am avut parte de o surpriza nemaipomenita. Louise Trencher, un designer care creeaza haine cu iz montan, celebru atat pentru austrieci, cat si pentru italieni si foarte bine vandut, m-a rugat, dupa ce a vazut repetiile show-ului meu, sa-i fac regia, sa-i fac stylingul efectiv.

Este foarte important pentru un creator ca un alt creator sa vina sa-l roage sa-i faca stylingul. La final, a venit la mine si mi-a spus: 'Esti extraordinar, chiar daca stiu ca nu se poate, mi-ar placea sa lucrezi cu mine. Niciodata nu mi-a mai pus cineva in valoare hainele asa de bine'.

E adevarat ca am facut din prezentarea respectiva un adevarat show, am folosit tot felul de accesorii: schiuri, tot felul de nebuneli. Ca de obicei, show-ul lui a devenit o poveste. La sfarsit nici nu stia cum sa-mi multumeasca.

Apoi, dupa excapada din Austria, am plecat la New York, la New York Haute Couture. La Waldorf Astoria, etajul 18, in sala "Star Light" am avut un show haute - couture, unde audienta a fost pe masura. De la Los Angeles a venit Anastasia Soare impreuna cu toate prietenele ei de la revistele din New York, a venit Nadia Comaneci si, nu in ultimul rand, Angela Gheorghiu, care pentru mine este cea mai importanta cantareata de opera din Romania si din lume.

Am avut sansa sa am langa mine niste femei frumoase, niste femei sexi care au devenit celebre prin munca pe care o fac. Niste dive, care-si merita acest statut, dar care se comporta ca niste oameni normali, iar acest lucru inseamna calitate. Toate trei pot fi numite femei de calitate, puternice si independente. Ei bine, prezenta lor m-a onorat.

In afara de ele, a venit ambasadoarea ONU de la New York, ambasadorii de la New York si de la Washington, consulii, atasati ai acestor ambasade si, nu in ultimul rand, tot staful de la Institutul Cultural Roman. Acestia m-au onorat cu o petrecere dupa prezentarea mea, la Institutul Cultural Roman, lucru care m-a miscat.

Toata lumea ma intreaba cat ma costa o astfel de participare. Nu ma costa nimic pentru ca intotdeauna sunt special guest si, in proportie de 90%, costurile imi sunt asigurate. De la cazare, transport si asa mai departe. In acelasi timp, insa, eu le ofer un show extraordinar care ridica foarte mult nivelul actiunii.

In sala au fost foarte multe ziare, foarte multe televiziuni, am dat interviuri pentru nu mai putin de 15 televiziuni. De la televiziunea japoneza, la cea ucrainiana, canadiana, televiziunea rusa si multe televiziuni americane. In primul rand, reporterii veneau sa ma felicite si, abia apoi, imi luau interviuri.

Dupa plecarea mea de la New York, am inteles ca feedback-ul a fost extraordinar, drept pentru care ma voi intoarce in septembrie. Pana atunci insa, am confirmat deja o prezentare tot la New York, inainte de 2 mai, iar pe 2 mai am o alta pe Broadway in aer liber. Va fi o saptamana maraton in New York. Prima prezentare va avea loc in cadrul unui cocktail la care vor fi prezente toate oficialitatile New York-ului, cealalta, de pe Broadway, este o prezentare in cadrul unei manifestari, organizata de Stefan Minovici, directorul ziarului "Ziua USA".

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marina pe 28 Feb 2010, 17:47
    rs la precedentele comentarii

    De ce va credeti voi doi ,,cei mai'' de pe lume si din tara.Aveti o educatie proasta.Fiecare om este o personalitate,atit cit ,,C.Botezatu,cit si Guta,Copilul minunesi restul tiganiei''.Si uitativa bine in oglinda si priviti-va si intrebati-va ce reprezentati voi p/u tara voastra,apoi aratati pe altii cu degetul.Nu faceti tara de rusine cu ,,inteligenta voastra perfecta''.

    0
    0

  • denisa pe 25 Feb 2009, 11:55
    catalin

    De ce sunteti rele fetelor, este un roman care totusi ne reprezinta cu cinste in afara; sau voua va place de guta, copilul minune si restul tiganiadei. Mai ganditi nitel cand vreti sa ne uimiti cu ceva!

    0
    0

  • cristina pe 24 Feb 2009, 19:18
    iara

    bai, altceva decat botezatu nu mai stiti. macar daca este pe bani dati-l ca advetorial! suntei plictisitori! cine dracu are bani pentru toalele lui botezatu!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod