Catalin Botezatu sau definitia succesului

Scurta lectie de stil...

De ce trebuie sa tina cont o femeie atunci cand pleaca la shopping?


In primul rand trebuie sa tina cont de personalitatea ei, de stilul propriu. Trebuie sa fie extrem de exigenta cu ea, ca sa nu cada in penibil. Nu trebuie sa-si cumpere hainele care se poarta, trebuie sa-si cumpere hainele care-i vin bine.

Cand te duci sa-ti cumperi haine o faci, in primul rand, din necesitate si dintr-un oarecare snobism - insa snobism pozitiv. Te duci sa-ti cumperi haine pentru ca vrei sa te duci la un eveniment si trebuie sa-ti iei ceva nou pentru ca nu te mai regasesti in garderoba ta. Tine cont de felul tau de a fi. Nu incerca sa fii alta.

Trebuie sa fii critic cu imaginea pe care o vezi in oglinda. Inainte de a pleca la shopping dezbraca-te goala in fata oglinzii si vezi ce defecte si calitati ai. Gandeste-te foarte bine ce compliment ai primit, dar sincer, si in ce haine erai imbracata atunci. Si nu uita care este stilul tau. Dupa ce ai trecut tot in revista, mergi la shopping. In general, hainele trebuie sa-ti ofere confort, lejeritate.

Planuri de viitor si de... concediu...

Ce pregatiti pentru Romania? Strainatatea se bucura oricum din plin...


Programul este destul de incarcat. In sensul ca plec in Italia dupa materiale, dupa care ma intorc pentru ca duminica am o prezentare la "Duminica in familie", cu lenjerie barbateasca. Apoi plec la Constanta, saptamana viitoare la Suceava, la Mall-ul de acolo, unde voi avea o prezentare pentru suceveni.

Eu imi respect publicul si, indiferent ca este la New York sau la Cuca Macaii, ma prezint in fata lui la fel. Asta datorita respectului pe care il port si pentru ca sunt constient ca datorita lui exist si sunt ceea ce sunt.

Dupa Suceava, mai am cateva show-uri in Bucuresti, dupa care voi pleca la New York, in perioada aceea pana pe 2 mai, cu colectia noua. Apoi urmeaza Bucharest Fashion Week, dupa care voi avea o prezentare la Paris. In septembire din nou Haute-Couture, iar in noiembrie la Londra, am o alta prezentare.

Dar ce faceti cu vacantele? Cand va relaxati?


Anul acesta mi-am permis un concediu mai lung, dupa mult timp. In general, mie imi place sa combin placutul cu utilul si, atunci cand merg in strainatate, doua zile merg la shopping si sa vizitez.

Asta inseamna vacanta pentru mine. Ce s-a intamplat anul acesta nu cred ca se va mai repeta curand. Sau, daca se va repeta, nu va fi atat de lung ca si durata.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marina pe 28 Feb 2010, 17:47
    rs la precedentele comentarii

    De ce va credeti voi doi ,,cei mai'' de pe lume si din tara.Aveti o educatie proasta.Fiecare om este o personalitate,atit cit ,,C.Botezatu,cit si Guta,Copilul minunesi restul tiganiei''.Si uitativa bine in oglinda si priviti-va si intrebati-va ce reprezentati voi p/u tara voastra,apoi aratati pe altii cu degetul.Nu faceti tara de rusine cu ,,inteligenta voastra perfecta''.

    0
    0

  • denisa pe 25 Feb 2009, 11:55
    catalin

    De ce sunteti rele fetelor, este un roman care totusi ne reprezinta cu cinste in afara; sau voua va place de guta, copilul minune si restul tiganiadei. Mai ganditi nitel cand vreti sa ne uimiti cu ceva!

    0
    0

  • cristina pe 24 Feb 2009, 19:18
    iara

    bai, altceva decat botezatu nu mai stiti. macar daca este pe bani dati-l ca advetorial! suntei plictisitori! cine dracu are bani pentru toalele lui botezatu!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod