Cadoul perfect pentru el de Ziua Îndrăgostiţilor, în funcţie de zodia lui

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorului îi place să facă fapte bune şi să îi ajute pe alţii.

Nu e deloc o idee rea să îi iei bilete la un eveniment caritabil, se va bucura enorm! În plus, această ocazie îi oferă şansa de a-şi folosi abilităţile sociale şi va putea purta conversaţii interesante şi profunde cu ceilalţi participanţi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti nu îşi poate ascunde pasiunea pentru muzică şi nici dorinţa de a petrece timp de calitate alături de prietenii lui.

Dacă îi iei bilete la concertul trupei preferate şi vorbeşti şi cu prietenii lui să îl însoţească, atunci îi vei câştiga definitiv inima.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru că iubeşte sportul şi orice are legătură cu el, nativul din Berbec ar fi foarte încântat dacă ar primi bilete la un meci la care ştii că şi-ar dori să ajungă.

Obţine cele mai bune locuri şi pregăteşte terenul pentru a-l surprinde. Cumpără-i un tricou cu echipa cu care ţine şi oferă-l cadou împreună cu biletele!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul are o atracţie deosebită pentru lucrurile materiale, mai ales pentru hainele de calitate.

Din moment ce îşi doreşte lucruri practice de obicei, el va iubi un cadou de acest gen. Cumpără-i ceva ce poate purta atunci când te scoate la o cină romantică şi amândoi vă veţi simţi bine!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativului din Gemeni îi place să citească şi adoră să meargă în excursii pentru a explora locuri noi.

Curios şi sociabil din fire, el esre turistul perfect. Cumpără-i o carte pe care ştii că ar citi-o cu drag şi programează o călătorie pentru viitorul apropiat în doi, cu siguranţă aţi discutat până acum de vreo destinaţie atractivă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racului îi place să petreacă mult timp în casa, şi să se relaxeze, dar şi să se distreze.

Organizează-i o petrecere sau o cină romantică pe care să o pregăteşti exclusiv tu, va fi extrem de emoţionat şi îţi va dedica toată atenţia ţie. Din când în când e bine să îl faci să se simtă cel mai important şi să faci eforturi pentru a-l bucura!

Leu(22 iulie - 22 august)

Partenerul tău din zodia Leu se aşteaptă să petreacă timp de calitate alături de tine şi îi place să experimenteze locuri noi şi interesante.

Organizează o ieşire romantică într-un weekend, nici prea departe, dar nici prea aproape şi lasă-l să se bucure de tot ce îi oferă acel loc. Fă-l să se simtă unic măcar două zile şi va fi fericit!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din zodia Fecioară este o fire practică, motiv pentru care un aparat de bucătărie sau o ustensilă de care are nevoie poate fi cadoul perfect pentru el.

Din moment ce este pasionat de gătit sau de un stil de viaţă sănătos, un storcător sau un model nou de blender ar putea să îi satisfacă toate nevoile!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul din Balanţă urăşte să fie singur, iar dacă nu locuiţi încă împreună, un animal de companie ar putea fi cadoul perfect pentru el.

Acest nativ este o fire blândă şi iubitoare, aşa că de o pisicuţă se poate ataşa foarte uşor şi o va adora din prima clipă în care o va vedea. Nu e greu să îi ajungi la suflet, trebuie doar să îţi cunoşti foarte bine iubitul.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionului îi plac provocările şi experienţele noi, de aceea ai putea să îl surprinzi ducându-l la un spectacol la care nu a ajuns până acum.

Poţi cumpăra bilete la stand-up, se va bucura să fie în mijlocul acţiunii şi poate chiar să interacţioneze cu cei de acolo. Dacă ştii că a mai fost la acest gen de program, atunci gândeşte-te la teatru sau operă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Unui Săgetător îi place să aibă libertate, să călătorească şi să se simtă stăpânul lumii.

Dacă este pasional de maşini şi de curse, planifică o călătorie unde ştii că se organizează astfel de evenimente rutiere, unde sunt parcuri sau păduri cu trasee speciale, pentru că el mai mult decât oricine iubeşte să stea în aer liber şi să se bucure de asta!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Chiar dacă nu este cea mai aventuroasă persoană din lume, unui Capricorn îi place totuşi să se distreze cu o limită.

Un joc de societate pe care îl poate folosi împreună cu tine şi cu prietenii lui ar putea fi cadoul perfect pentru el. În plus, acest gen de activităţi îi oferă posibilitatea să îşi dezvolte mintea şi să îl facă să fie mai competitiv.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod