Punctul tău sensibil, în funcţie de zodie

Cu toţii avem un punct sensibil, iar anumite situaţii ne transformă în cu totul alte persoane. Descoperă-ţi vulnerabilităţile!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorului îi place să fie diferit şi nu îi este deloc greu să obţină acest lucru.

El se asigură ce tot ceea ce face în viaţă este corect şi vrea ca şi cei din jurul lui să i se alăture. Dacă îi spui că nu este sufiecient de bun atunci e posibil să devină incredibil de dur şi să nu îşi mai poată controla ieşirile. Nu ştie să facă faţă concurenţei şi nici provocărilor!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Cea mai mare calitate a acestui nativ este abilitatea de a se ocupa de o mulţime de lucruri în acelaşi timp.

Nu permite celor din jur să îl tragă în jos, dar uneori dă impresia că se poate profita de el. Este doar o impresie pentru că Peştii au coloană vertebrală şi îşi dă imediat seama de intenţiile oamenilor, iar asta îl face extrem de furios uneori. Nu e indicat să te pui cu ei, vei avea probleme mari!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul face eforturi mari pentru a fi cum este, chiar dacă cei din jur cred că le este foarte simplu.

Chiar dacă este cu capul pe umeri, şi el îşi pierde uneori din strălucire. Dacă te joci cu sentimentele lui, atunci e posibil să îl faci să se simtă mizerabil şi să scoţi tot ce are el mai rău: nervi, supărare şi acţiuni impulsive care i-ar putea aduce multe probleme.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În general, Taurii sunt persoane liniştite care nu lasă pe nimeni să ajungă cu adevărat la ei.

Sunt încăpăţânaţi, dar de cele mai multe ori dintr-un motiv serios. Singurul lucru pe care nu îl suportă este ca oamenii să îi confrunte, iar asta înseamnă pentru ei începutul unei lupte. Dacă îi arăţi că nu este de încredere sau îl faci să se simtă prost, un Taur nu va fi capabil să îşi controleze furia.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativului din Gemeni îi place să se bucure de viaţă, de aceea are mulţi prieteni cu care se distrează şi iubeşte tot ce îi iese în cale.

Are abilitatea de a-şi da seama când trebuie să fie adult şi când se poate juca. Din momentul în care începi să îi judeci alegerile pe care le face, ai face bine să începi să te scuzi. Te va pune la locul tău prin vorbe destul de rapid!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racului îi place să iubească, dar spre deosebire de alte semne zodiacale el ştie cine merită afecţiunea lui şi cine nu.

El crede că dragostea vine la pachet cu respectul, ceea ce înseamnă că cei care doresc să rămână în viaţa lui trebuie să îi dovedească asta. Dacă nu eşti de încredere, nu te aştepta să ai o relaţie deschisă cu el. Dacă te foloseşti de el doar pentru că e distractiv sau bun la pat, atunci îl răneşti intenţionat. Nu trebuie să faci niciodată un Rac să regrete că te iubeşte, altfel îţi va face viaţa un iad!

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul are standarde ridicate când vine vorba de dragoste şi mulţi oameni îl consideră îngâmfat.

Din nefericire, unele persoane îl păcălesc şi pot intra în viaţa lui sub pretexte false. El se va prinde destul de repede totuşi când ceva este în neregulă şi dacă profiţi de el doar ca să obţii ceva, atunci el se va răzbuna de două ori mai rău decât faptele pe care le-ai făcut tu.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este foarte mândră de inteligenţa, hărnicia şi sinceritatea ei şi nu îi pasă ce crede lumea despre ea.

Această atitudine poate deranja uneori. Ea îşi ţine de multe ori obiectivele şi ideile în secret, determinându-i pe cei din jurul ei să o vorbească de rău, iar acest lucru o scoate din minţi. De fiecare dată când cineva o va considera şi o va trata ca pe o persoană slabă şi neştiutoare, ea îşi va scoate ghearele afară!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa petrece o mulţime de timp asigurându-se că cei dragi sunt fericiţi, dar asta nu înseamnă că nu vrea acelaşi lucru şi pentru ea.

Acest nativ are idealuri măreţe pe care vrea să le împartă cu oamenii din viaţa lui. El poate fi introspectiv, va vrea să îşi ţină speranţele şi obiectivele ascunse până le duce la îndeplinire. Cel mai rău lucru pe care poţi să i-l faci este să îi spulberi visele, va simţi că nu contează pentru tine şi va riposta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul crede că viaţa trebuie trăită la maximum şi nu este dispus să se schimbe pentru oricine.

El face totul cu pasiune şi uneori poate fi prea mult pentru cei din jurul lor. Dacă ai o problemă cu modul în care a ales să îşi trăiască viaţa, ai face bine să îţi păstrezi comentariile doar pentru tine. Dacă intri în luptă cu un Scorpion, aşteaptă-te la un ego distrus şi răni adânci în inimă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul iubeşte să petreacă timp de calitate alături de cei la care ţine.

El este de principiu că dacă îi merge minunat acum, ce va urma va fi şi mai bun. Acest entuziasm este ceea ce îl face pe acest nativ să fie atât de simpatic, dar există şi oameni care vor să îl tragă în jos prin negativismul lor. Atunci când vede că cineva îl face să îşi piardă timpul, el va avea grijă să îl pună la locul lui şi să îi întoarcă spatele.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul nu îşi doreşte decât să fie fericit, să fie înconjurat de oameni care au grijă de el şi să aibă succes.

El a muncit mult pentru a ajunge ce este acum, priveşte cu încredere spre viitor şi trece cu uşurinţă peste problemele pe care le întâmpină sau peste eşecurile prin care trece. Dacă oamenii încearcă să îi dezgroape trecutul, mai ales deciziile sale proaste sau greşelile, atunci nu va ezita să le închidă gura.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod