Dragoste

5 zodii care iubesc prea mult şi suferă

Să fii îndrăgostit înseamnă să îţi pui în pericol inima şi să devii complet vulnerabil. Unii riscă tot pentru dragoste, pe când alţii sunt foarte reci, tu din ce categorie faci parte?
Nu e deloc un lucru rău să iubeşti, dar nu ar strica să fii mai precaut atunci când vine vorba de propria inimă. Unii dintre noi suntm dispuşi să riscăm totul în numele dragostei, iar pierderea constă să nu ne predăm în faţa sentimentelor noastre, nu în faptul că ne dedicăm total şi suferim. Alţii nu îşi asumă nimic şi se gândesc mai mult la binele lor şi nu ajung să iubească prea uşor.

Aceste 5 semne zodiacale sunt cele care se îndrăgostesc foarte greu:


1. Berbec

Berbecul este atât de dornic să pună pasiune în orice relaţiile în care se implică, încât uită că orice iubire vine cu un risc şi că el ar putea sfârşi să ofere mai mult decât primeşte.
Îi place să se afunde în relaţii. El încearcă din greu să facă lucrurile să funcţioneze şi are atâtea de oferit astfel încât partenerul lui ar putea deveni leneş în relaţie. Din fericire, îşi dă seama la timp când acest lucru se întâmplă!

2. Gemeni

Nativul din Gemeni iubeşte sentimentul de a intra într-o nouă relaţie, iar fiorul unui nou partener devine foarte excitant pentru el. Sentimentele de atracţie sunt atât de puternice încât scapă de orice temeri şi este complet sinceră cu privire la ceea ce simte. În stadiile incipiente ale unei relaţii, ea este prea lipicioasă şi prea dornică să îi facă pe plac partenerului.
Atunci când se întâlneşte cu cineva, simte o nevoie puternică de a-l satisface. Relaţiile ei tind să fie scurte, dar foarte intense.

3. Balanţă

O Balanţă este extrem de loială partenerului ei şi va vrea să evite conflictele cu orice preţ. Ea îşi iubeşte atât de mult jumătatea încât este capabilă să îi dea mai mult chiar decât cere. Acesta este modul ei de a-şi exprima admiraţia. Atunci când se află într-o relaţie, ea este complet îndrăgostită şi crede că altruismul este cel mai important lucru. Lucrurile se complică atunci când nu există reciprocitate.
Ea vede doar ce e mai bun în oamenii din jurul ei şi uită că nu toţi vor avea grijă de inima ei.

4. Săgetător

Un Săgetător este impertinent cu relaţiile lui, dar iubeşte atât de mult. Începutul relaţiilor lui sunt mereu pasionale, şi chiar dacă e conştient că s-ar putea să nu dureze, el tot se avântă cu capul înainte. Este foarte sincer cu privire la sentimentele lui şi dornit de a-şi iubi partenerul cu toată fiinţa, ceea ce îl face vulnerabil, iar relaţiile lui nu sunt de lungă durată. Merge pe principiul mai bine să iubească şi să piardă decât să nu iubească deloc.


5. Peşti

Nativul din Peşti acţionează mereu cu inima şi în cazul în care îi place de cineva nu se va juca şi nu se va speria de posibilitatea de a fi rănit. Oferă încredere completă partenerului ei, va fi ca o carte deschisă pentru el şi nu se va teme să fie vulnerabil în faţa lui. Din moment ce este atât de credul şi lasă garda jos pentru cei care îi plac, este predispus să fie rănit.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod