Nuntă

Cum alegi data nunții în funcție de numerologie?

Ziua nunții trebuie să fie una de bun augur, așa că de ce să nu iei în calcul toate detaliile? Data nunții este foarte importantă așă că orientează-te și după numerologie.
Împreună cu Photosnacks ți-am pregătit un ghid în care îți vom explica cum să alegi data perfectă pentru nunta ta.

Numărul special este un calcul pentru data nunții și se deduce din suma tuturor cifrelor datei stabilite. Un exemplu simplu vă va ajuta să înțelegeți metodologia.

O nuntă stabilită pe data de 11 Iunie 2017 va avea următorul număr special: 1+1+0+6+2+0+1+7 = 18 iar apoi va fi din nou calculată suma 1+8 = 9. Astfel, numărul tău special va fi 9.

Află în continuare ce semnificație are fiecare cifră!

Semnificația numărului 1   


Numarul 1 sugerează un mariaj de succes deoarece cifra este dominată de către soare. Simbolic, 1 reprezintă începutul precum și singularitatea.
Tu și partenerul tău veți acționa precum unul și acest lucru va asigura succesul relației.
Cifra 1 simbolizează maturitate emoționala și înțelegere, rețeta perfectă pentru armonia în cuplu.

Semnificația numărului 2   


Cifra a dualității și a cuplului, 2 sugerează că veți porni la drum ca o echipă. Dacă alegi numărul doi, nunta voastră va fi ori foarte privată ori plină de invitați. Viitorul relației voastre este dual – perioadele vor oscila, uneori vă veți înțelege perfect iar în alte ocazii numulțumirile vor fi intense.
Viața de cuplu va funcționa bine atât timp cât există comunicare și muncă în echipă!

Semnificația numărului 3   


Numărul 3 este considerat în multe culturi o cifră benefică. Chiar și în propria noastră religie, 3 este asociat cu Sfânta Treime.
Pe de alta parte, 3 poate fi asociat și cu influențe externe, nedorite în relație.
Poate amândoi sunteți prea preocupați cu ce familia sau prietenii cred despre relația voastră. Sau poate o fostă aventură care încă nu a murit se întoarce în viața ta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod