Tratament pentru par cu ulei de argan- Moroccan Natural

Un melanj de ulei de argan, ulei de lavanda, ulei de rozmarin, ulei de cedru si ulei de catina ce va avea ca efect hidratarea si hranirea podoabei capilare. Ajuta in prevenirea despicarii varfurilor si restaureaza parul oferindu-i un aspect sanatos. Este recomandat pentru scalpul cu matreata deoarece va balansa pielea prea uscata sau prea uleioasa a capului. Este ideal pentru uzul profesional in saloanele de infrumusetare cat si pentru cel personal.  Nu contine parabeni si agenti chimici artificiali. Pentru ingrijirea parului tau incearca tratamentul cu uei de argan de la Moroccan. Este 100% natural si trateaza firele deteriorate sau despicate.

Frumusetea a fost intotdeauna preocuparea noastra, a femeilor din toata lumea. Cleopatra, de asemenea, a fost un exemplu de urmat, intrucat micile sale trucuri de intinerire cu retete naturale i-au dat numele de “regina a frumusetii” inca din cele mai vechi timpuri.
Azi, regasim in fiecare tara un ritual de infrumusetare avantajos, care ne aminteste cat de usor e sa fii ingrijita si sa afisezi un look de invidiat.  In Spania cearcanele sunt ameliorate cu felii de cartof crud - Unul dintre secretele de frumusete, de altfel foarte neobișnuit, il intalnim in Spania. Doamnele de aici scapa de cearcane cu ajutorul cartofilor. Feliile crude sunt aplicate pe ochi timp de un sfert de ora, o data sau de doua ori pe saptamana. O reteta care da roade, usor de aplicat, mai ales ca in fiecare din bucatariile nostre exista cartofi…

In Japonia eviti soarele si scapi de riduri -  Cu siguranta am fost fascinate intotdeauna de pielea alba si foarte fina a femeilor din China sau Japonia. Tenul lor are un aspect impecabil, evident dorit de femeile din Europa. Care este secretul lor? Fara plaja! Femeile din Japonia pastreaza tenul tanar prin protejarea de razele dure ale soarelui.
Lucru pe care noi europencele, il facem mai putin, ce-i drept, pentru ca ne place sa ne lafaim la soare…In Grecia, secretul principal pentru frumusete este dieta mediteraneana - Nu este un secret faptul ca dieta mediteraneana are multe beneficii pentru sanatate.  Toate aceste verdeturi, fructe si cereale sanatoase sunt, de asemenea, excelente pentru pielea si  parul tau. Dieta mediteraneana este considerata a fi cheia pentru frumusete, tocmai de aceea grecoaicele afiseaza un look stralucitor, foarte tonic. Acest lucru este ceva ce se poate incorpora cu usurinta in viata ta. Multe salate, fructe si ulei de masline!

Pentru par frumos, femeile din India folosesc petrol, ulei de masline, ulei de migdale, ulei de cocos, dar si planta Diyahawariya -  Planta Diyahawariya este una dintre secretele lor de infrumusetare si ingrijire a podoabei capilare. O planta frecvent intalnita in Asia de Sud, care seamana cu niste fire lungi de par, fiind folosite de catre femeile din India pentru a obtine sampon de curatare a parului.
Pe langa faptul ca plantele Diyahawariya au calitatea de a curata scalpul in mod eficient, acestea au si marele beneficiu de accelerare a cresterii firelor de par. Din ritual nu lipseste uleiul de masline, uleiul de cocos sau uleiul de migdale. Egypt- tara in care femeile se scalda in lapte -  Femeile egiptene au pielea  fina si matasoasa! Cleopatra se imabia in lapte, iar azi ritualul e preluat si pastrat cu sfintenie… Este ceva ce ai putea face si tu, evident daca vrei sa inlocuiesti macar pentru ceva vreme laptele tau de corp cu laptele din cutie.
    
In Franta, regimul de ingrijire a pielii este sfant! Rutina stricta SkinCare! Femeile din Franta sunt fidele ritualului de infrumusetare. Demachierea este un procedeu obligatoriu, iar prioritatea e hidratarea. Sunt dedicate anumitor brand-uri si calca pragul cabinetelor de infrumusetare extrem de des. Din trusoul lor de infrumusetare nu vor lipsi cremele anti-cearcan, crema hidratanta de zi si mai ales batonul pentru ingrijirea buzelor.In Suedia, sauna te face mai frumoasa!  Nu subestima puterea aburului! Femeile suedeze cred in puterea aburului!  Dragostea lor pentru sauna este atat de mare incat o folosesc si pentru tratamente faciale.
Tenul devine foarte curat, inviorat, foarte proaspat. Lucru pe care cu siguranta l-am simtit si noi ori de cate ori am mers la sauna, sau cand am testat acest procedeu la domiciliu, cu ajutorul unui bol de apa calda si un prosop deasupra capului…

Produsul poate fi achizitionat de pe site-ul www.longeviv.ro la pretul de 97,96 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod