Delicatesele Paul pot fi comandate acum prin noul serviciu de catering

Lanțul de brutării Paul lansează serviciul de catering, pentru a răspunde nevoii crescute a clienţilor de a comanda, pentru diferite ocazii, platouri cu gustări delicioase, ușoare și variate. Prin intermediul noului serviciu, Paul România pune la dispoziția clienţilor opțiunea de a personaliza comenzile de produse în diverse combinaţii, care vor da savoare întâlnirilor importante de la birou sau evenimentelor speciale.Clienții care optează pentru serviciul de catering al brutăriilor Paul pot alege dintr-o gamă diversificată de platouri cu produse dulci sau sărate, în variantă mini.


Din dorința de a satisface chiar și cele mai exigente gusturi, platourile Paul din Collection Salée conţin produse precum: mini sandwich-uri, mini quiches şi croissante sărate, mini tartines, mini feuillettes (produse din foietaj) şi mini tarte sărate, iar platourile din Collection Sucrée conţin produse de mini viennoiserie (mini croissante dulci), mini tartelettes (mini tarte cu fructe), mini éclairs, mini macarons şi mini entremets (mini prăjituri).

Clienţii care doresc să comande produsele Paul prin serviciul de catering trebuie să plaseze comanda cu 24 de ore în avans, fie la numărul de telefon 0758 088 848, fie la adresa de email dedicată catering@paul.ro sau folosind TAB-ul special creat pentru catering de pe pagina de Facebook Paul România.
După plasarea comenzii, clientul va fi contactat de către un reprezentant Paul pentru confirmare, dar și pentru stabilirea detaliilor referitoare la momentul livrării. Serviciul de catering este disponibil doar în Bucureşti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod