Victoria Beckham a ajuns în cârje, dar nu renunţă la tocuri

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Februarie 2018
Vedeta a fost nevoită să apeleze la cârje după ce a suferit o fractură de stres la un picior, dar asta n-a împiedicat-o să se pozeze pe tocuri.

Accidentarea suferită este una uşoară, iar pentru a se deplasa mai uşor fără a solicita piciorul cu probleme, Victoria Beckham foloseşte cârje. Chiar dacă se mişcă mai greu acum, ea este mulţumită că poate să rămână activă şi a dovedit că e într-o stare bună prin câteva fotografii postate marţi pe Instagram.Vedeta în vârstă de 43 de ani a scris că se simte "inspirată" de accesoriile medicale pe care le-a introdus în ţinuta ei, semn că probabil are câteva idei pe care le va pune în practică în activitatea sa de designer.
Până vom admira o colecţie de ţinute accesorizate cu cârje, o putem vedea pe Victoria folosind acest echipament.

"Acum port gheata asta"
, a scris ea lângă o imagine în care arată o gheată ortopedică pe care trebuie s-o poarte pentru a-i proteja talpa la care a suferit fractura de stres - o fisură a osului, survenită pe fondul suprasolicitării piciorului. 

Chiar şi în aceste condiţii, Victoria continuă să lucreze.
Într-o altă imagine, ea apare cu gheta ortopedică într-un picior şi cu un pantof cu toc în celălalt picior, în timp ce o angajată a echipei sale îi măsuri, în toiul pregătirilor pentru o întâlnire.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod