Un nou scandal la Hollywood: Morgan Freeman, acuzat de hărţuire sexuală. Reacţia actorului

Actorul cu o voce inconfundabilă se află în centrul unui scandal după investigaţia desfăşurată de CNN

 

Actorul a fost căsătorit de două ori, prima dată cu Jeanette Adair Bradshaw, din 1967 până în 1979, apoi cu Myrna Colley-Lee, între 1984 şi 2010. Starul are patru copii - Alfonso Freeman, Morgana Freeman, Deena Freeman şi Saifoulaye Freeman.

Morgan Freeman este cel mai recent nume de la Hollywood acuzat de comportament inadecvat, în urma scandalului Weinstein. Producătorul de film american Harvey Weinstein, anchetat pentru abuzuri sexuale de către autorităţile federale din New York, se va preda vineri Poliţiei, afirmă surse apropiate anchetei citate de CNN.

Peste 100 de femei, printre care actriţe precum Gwyneth Paltrow şi Rose McGowan, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală, viol sau agresiune, în urma apariţiei, la începutul lunii octombrie 2017, a unui articol în The New York Times în care erau oferite detalii cu privire la mai multe plângeri pe numele producătorului de film.

Weinstein, în vârstă de 66 de ani, a negat acuzaţiile, dar este subiectul mai multor anchete ale poliţiilor din New York, Los Angeles şi Londra, notează Mediafax.

Poliţia din New York a deschis o anchetă după ce actriţele Lucia Evans şi Paz de la Huerta l-au acuzat pe Weinstein de viol.

Actorul şi producătorul de film Morgan Freeman s-a născut pe 1 iunie 1937, în Memphis, Stele Unite ale Americii. A jucat în peste 100 de producţii cinematografice şi de televiziune, între care "Şoferul doamnei Daisy/Driving Miss Daisy" (1989), „Închisoarea îngerilor/The Shawshank Redemption" (1994), "Se7en" (1995) şi "O fată de milioane/ Million Dollar Baby" (2004).
Pentru acesta din urmă actorul cu o voce inconfundabilăa primit şi premiul Oscar la categoria „cel mai bun actor într-un rol secundar”. Freeman a primit alte patru nominalizări la premiile Academiei de film americane şi, în 2012, premiul Cecil B. DeMille, la gala Globurilor de Aur.
Totodată, Morgan Freeman a primit trofeul Ursul de Aur pentru rolul din "Şoferul doamnei Daisy", la Festivalul de Film de la Berlin, şi un Glob de Aur.

În ultimii ani, Morgan Freeman a jucat, între altele, în peliculele din trilogia "Batman", regizată de Christopher Nolan şi în filmul "Neînfrânt/ Invictus" (2009), de Clint Eastwood.
În 2018, el a fost recompensat pentru întreaga carieră la gala premiilor Sindicatului actorilor americani (Screen Actors Guild /SAG).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod