Transformare uimitoare: Shannen Doherty arată fabulos după ce a învins cancerul

Vedeta în vârstă de 46 de ani e într-o formă splendidă după ce s-a vindecat de cancer. Ea a strălucit la un eveniment din Beverly Hills.

Absolut fantastică schimbarea prin care a trecut Shannen Doherty! Pentru un om care a înfruntat ameninţarea teribilă a cancerului, care a trecut prin chinurile radioterapiei şi chimioterapiei, dar şi prin clipe în care şi-a păstrat cumpătul şi l-a pierdut când a fost copleşită de emoţii, faptul că a rămas în picioare şi a învins boala este un exemplu de curaj şi putere. Dar felul incredibil în care arată acum, după câte a pătimit, te lasă fără cuvinte. Entuziasmul şi forţa ei au ajutat-o nu doar să trăiască, ci să trăiască de parcă boala n-a lăsat nicio urmă pe corpul ei.

Fără îndoială, experienţa prin care a trecut Shannen Doherty i-a schimbat viaţa pentru totdeauna.

Cancerul a învăţat-o cât de preţioasă este viaţa, cât de mult contează să te lupţi până la ultimul strop de putere şi de credinţă, cât de mult contează să ai alături oamenii care te susţin, fie ei apropiaţi sau necunoscuţi. Dar spre meritul ei, vedeta a închis acest capitol dur din existenţa sa şi se bucură de viaţă mai mult ca oricând, iar această detaşare are un efect propice asupra aspectului ei fizic.

La aproape un an după ce a anunţat că boala a intrat în remisie, Shannen Doherty şi-a reluat viaţa obişnuită şi a avut mai multe apariţii publice. Cea mai recentă dintre acestea este absolut senzaţională, după cum o descrie ziarul britanic Daily Mail; actriţa în vârstă de 46 de ani a fost prezentă marţi, alături de un bun prieten, Chris Cortazzo, la un dineu oferit de Hublot la Waldorf Astoria din Beverly Hills.


Cu o tunsoare bob care o întinerea mult şi îmbrăcată într-o rochie neagră cu guler, Shannen a descins ţinându-se de mână cu agentul imobiliar stabilit în Los Angeles, punând sub semnul întrebării mariajul cu fotograful Kurt Iswarienko. Ea şi-a completat ţinuta cu botine negre cu fermoar şi toc înalt, precum şi cu un clutch alb Yves Saint Laurent. Cei doi s-au pozat la sosire şi după eveniment au plecat aşa cum au venit, ţinându-se de mână.

La aproape doi ani de la diagnosticarea sa cu cancer de sân, vedeta şi-a reluat activitatea şi apare în adaptarea pentru micul ecran a producţiei "Heathers", care a avut premiera pe 7 martie. Doherty a făcut parte şi din distribuţia acestei comedii negre din 1989, alături de Winona Ryder şi Christian Slater.

În ianuarie, vedeta din "Beverly Hills 90210" a mărturisit că nu trece o zi fără să-i mulţumească lui Dumnezeu pentru binecuvântarea de a fi în viaţă.
Actriţa în vârstă de 46 de ani a publicat pe Instagram un mesaj emoţionant, în care se declară "binecuvântată" că poate să filmeze din nou după ce a învins boala necruţătoare.

"Nu cu mult timp în urmă, mă întrebam dacă voi mai putea să mă întorc şi să fac ceea ce-mi place. Să mă transpun într-un personaj. Să creez. Să fiu pe platou, în mijlocul agitaţiei şi să simt acea satisfacţie profundă a reuşitei. În ultima săptămână am lucrat şapte zile. Fără weekend liber şi mi-a plăcut fiecare clipă", a scris vedeta. "Da, am muncit din greu pentru a ajunge aici, dar sunt binecuvântată. Sunt norocoasă şi nu trece o zi fără să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru binecuvântarea de a fi în viaţă.
Aşa că merg la muncă cu cele mai bune sentimente. Sentimente de recunoştinţă, de iubire şi de adâncă apreciere. Există frumuseţe în orice"
, a adăugat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod