Transformare uimitoare: Shannen Doherty arată fabulos după ce a învins cancerul

Shannen Doherty arăta senzaţional la care a venit însoţită de prietenul ei, Chris Cortazzo


În octombrie anul trecut, actriţa a făcut o dezvăluire emoţionantă care dovedeşte că procesul de recuperare psihică este îndelungat după trauma pe care a trăit-o. Shannen a postat pe Instagram o imagine impresionantă pentru a marca Luna Cancerului de Sân. În acea imagine, ea este surprinsă plângând, în timp ce ţinea în mână părul care i-a căzut din cauza chimioterapiei. "Această imagine este atât de personală pentru mine. Am început chimioterapia. S-a folosit o cuvetă rece, în speranţa că nu-mi va cădea părul.

La sfârşit, rezultatul a fost că a căzut în mâinile mele. Eram bolnavă, am simţit că m-am pierdut pe mine însămi", a mărturisit ea.

"Oameni câştigaţi şi oameni pierduţi. Am devenit slabă şi am devenit puternică. M-am simţit urâtă, dar şi mai frumoasă pe dinăuntru decât m-am simţi înainte. Îmi amintesc de parcă ar fi fost ieri, parcă a fost acum un minut", a adăugat vedeta.

Shannen a conchis că a trebuit să se împace cu ideea că are cancer pentru tot restul vieţii, chiar dacă a reuşit să învingă boala: "Cancerul are atât de multe faze. Şoc, negare, acceptare, furie, resemnare, răzvrătire, teamă, apreciere, frumuseţe.
Remisie. Chiar şi atunci, fazele continuă. Cancerul este cu tine pentru totdeauna. Cei care au trecut prin asta ştiu că după ce i-a dat un şut, tot are impact asupra ta, în moduri bune şi rele. Încă treci printr-un carusel de emoţii. Încă ai nevoie de sprijin şi de dragoste. Şi încă poţi să te bucuri de viaţă şi să trăieşti, să trăieşti, să trăieşti"
, şi-a încheiat ea mărturisirea emoţionantă.

Actriţa a fost diagnosticată cu cancer de sân în februarie 2016. Analizele au indicat că tumorile s-au răspândit în sistemul limfatic, iar în mai 2016 a suferit o operație de mastectomie la un sân. Ea a urmat şedinţele de chimioterapie şi radioterapie, dar a apelat și la abordări neconvenţionale.

Pe parcursul întregii sale lupte cu cancerul, Shannen Doherty a continuat să-și țină fanii la curent cu pașii pe care îi făcea, cu senzațiile și noutățile pe care le avea, fără niciun secret, pentru a-i ajuta pe oameni să înțeleagă mai bine prin ce trec bolnavii de cancer.


În ianuarie anul trecut, Shannen Doherty mărturisea, într-o postare pe Instagram, că tratamentul este chinuitor, dar nu se dă bătută. "Radiaţiile sunt istovitoare. Intră în tine şi uneori abia mai poţi să ţii ochii deschişi. Puteţi vedea cât de obosită sunt, dar încă mă mişc! Orice mişcare este bună în timpul tratamentului, nu doar pentru corp, ci şi pentru minte", a scris ea.

Shannen Doherty a devenit celebră graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul "Beverly Hills, 90210" şi Prue Halliwell din serialul "Farmece/ Charmed".

Actriţa s-a căsătorit cu fotograful Kurt Iswarienko în 2011.
Acesta este cel de-al treilea mariaj al vedetei americane, care a mai fost căsătorită de două ori, cu Rick Salomon şi Ashley Hamilton, ambele mariaje durând însă mai puţin de un an.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod