Scenă ireală: Nicole Kidman şi-a sărutat iubitul din film de faţă cu soţul

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Octombrie 2017
Actriţa în vârstă de 50 de ani l-a sărutat pe buze pe Alexander Skarsgård, la gala premiilor Emmy. Soţul său, Keith Urban, o aplauda la doi paşi de ea.

Nu şi-a luat mâinile de pe soţul ei cât au păşit pe covorul roşu, dar nici de partenerul din filmul "Big Little Lies" nu s-a putut dezlipi: Nicole Kidman a produs scena serii duminică, la gala premiilor Emmy, unde l-a sărutat pe buze pe Alexander Skarsgård, în văzul tuturor şi la doi paşi de Keith Urban, care o aplauda.

Totul s-a petrecut după ce Alexander a coborât de pe scenă, unde i s-a înmânat premiul pentru cel mai bun rol secundar masculin într-o miniserie; în timp ce actorul în vârstă de 41 de ani se îndrepta spre locul lui, Nicole l-a sărutat afectuos pe buze, punându-şi ambele palme pe obrajii lui, relatează Daily Mail.


În loc să fie gelos, soţul actriţei, Keith Urban, aplauda zâmbind imperturbabil, dar e greu de crezut că se aştepta la acest gest.

Subiectul a fost intens dezbătut pe reţelele de socializare. "Sunt singurul care se întreabă de ce Nicole Kidman a găsit tocmai acum ocazia de a-l săruta pe Alexander Skarsgard care a câştigat un premiu Emmy?", a scris cineva pe Twitter.
Un alt fan a glumit, scriind că cei doi actori nu-şi mai pot ţine secretă relaţia: "Acel moment în care îţi lipeşti buzele accidental de iubitul tău secret, în prime time la televiziune."

Alţii s-au amuzat copios pe seama "sărmanului" Keith Urban, care a ajuns să-şi aplaude soţia în timp ce sărută un alt bărbat chiar în faţa lui.
"Nicole e o bestie", a scris un utilizator.

Alexander, care în "Big Little Lies" joacă rolul soţului eroinei interpretate de vedeta australiană, a mulţumit, în discursul său, actriţelor cu care a lucrat - Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Zoe Kravitz şi Laura Dern. "Mulţumesc că l-aţi acceptat pe acest băiat printre voi, fetelor", a spus actorul suedez.

Înainte de acest moment memorabil, Nicole Kidman şi Keith Urban, căsătoriţi din 2006, au fost nedespărţiţi pe covorul roşu.
Cei doi au sosit ţinându-se de mână şi au pozat zâmbind pentru fotoreporteri. Îmbrăcată într-o rochie roşie cu un decolteu adânc, o creaţie semnată de Calvin Klein, Nicole s-a întâlnit apoi cu colegii din distribuţia producţiei "Big Little Lies", realizată de HBO "Big Little Lies". Vedeta australiană a fost premiată pentru cel mai bun rol feminin într-un serial.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod