Soția solistului de la Linkin Park a postat un video tulburător pe Twitter

de Ioana Maroşan, 19 Septembrie 2017

Imaginile au fost realizate cu 36 de ore înainte de sinucidere, iar Chester Bennington apare fericit alături de familia lui.
Talinda Bennington, soția solistului de la Linkin Park care s-a sinucis pe 20 iulie a.c. a postat pe Twitter un video tulburător cu imagini din viața lor de familie care au fost realizate cu 36 de ore înainte ca soțul ei să-și ia viața.

”Așa arăta depresia cu 36 de ore înainte ca soțul meu să-și ia viața. Ne-a iubit mult și noi l-am iubit pe el foarte tare”, a scris văduva lui Chester Bennington în dreptul filmulețului distribuit pe Twitter, folosind și hashtag-urile #fuckdepression și #MakeChesterProud.

În filmulețul postat, Chester Bennington apare alături de un prieten de familie și unul dintre copiii lui, bucurându-se împreună cu ei de o seară în familie.O altă fotografie postată la puțină vreme după decesul soțului său vine cu un alt mesaj răvășitor din partea soției care încearcă să demonstreze că Chester a reușit să mascheze foarte bine depresia de care suferea față de cei apropiați lui. 
 
Foto: Twitter 
 
”Cu patru zile înainte ca soțul meu să-și ia viața. Gândurile suicidare erau acolo, dar niciodată nu ai de unde să știi. Fuck depression!”, a scris Talinda Bennington.

Chester Bennington, solistul formației Linkin Park, a fost  găsit spânzurat pe data de 20 iulie. El a decis să-și pună capăt zilelor în ziua în care celebrul rocker Chris Cornell (prietenul lui și solistul trupei Soundgarden) ar fi împlinit 53 de ani. Bennington avea doar 41 de ani. Chester Bennington i-a scris o scrisoare emoţionantă lui Chris Cornell la puţin timp după moartea acestuia, în care afirma că ''nu îmi pot imagina o lume în care să nu exişti şi tu”, referindu-se la solistul de la Soundgarden, care s-a sinucis la rândul său în luna mai.

Într-un mesaj postat pe Twitter în ziuaa morţii lui Chris, Chester spunea: ''Dragă Chris, i-am visat pe cei de la Beatles noaptea trecută.
M-am trezit cu muzica lui Rocky Raccoon în minte şi cu o privire îngrijorată pe faţa soţiei mele. Mi-a spus că prietenul meu tocmai murise. Gândurile cu tine mi-au invadat mintea şi am plâns. Încă plâng de tristeţe, dar şi de bucurie că am împărţit momente speciale cu tine şi cu familia ta frumoasă. M-ai inspirat în multe feluri în care nici nu-ţi închipui. Talentul tău a fost pur şi de neegalat. Vocea ta a însemnat bucurie şi durere, furie şi iertare, iubire şi suferinţă, totul într-un singur ambalaj. Cred că asta suntem cu toţii. M-ai făcut să înţeleg asta. Tocmai m-am uitat la un videoclip în care cântai ”A Day in the Life” de la the Beatles  şi m-am gândit la visul meu. Mi-ar plăcea să cred că îţi luai la revedere în felul tău.
Nu-mi pot imagina o lume în care să nu exişti şi tu. Mă rog să găseşti pacea în următoarea ta viaţă. Trimit dragostea mea soţiei tale şi copiilor, prietenilor şi familiei. Îţi mulţumesc că mi-ai permis să fac parte din viaţa ta. Cu toată dragostea mea. Prietenul tău, Chester.''

Linkin Park s-a înființat în 1996 și de atunci trupa a cunoscut un succes răsunător.

În 2003, MTV2 a numit Linkin Park a șasea cea mai mare trupă din era videoclipurilor muzicale și a treia cea mai bună a noului mileniu. "Billboard" a clasat Linkin Park pe locul 19 în clasamentul celor mai buni artiști ai deceniului. În 2012, trupa a fost votată drept cel mai mare artist al anilor 2000 într-un poll Bracket Madness pe VH1.


Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod