Prinţesa dintre rafturi: Kate Middleton, însărcinată cu al treilea copil, singură la cumpărături

Ducesa de Cambridge mai are doar câteva săptămâni până când va naşte al treilea ei copil, dar sarcina n-o împiedică să-şi facă singură cumpărăturile.

Statutul de membră a casei regale britanice n-a schimbat-o radical pe Kate Middleton. Devenită ducesă prin căsătoria cu Prinţul William, ea nu a renunţat la obiceiurile şi la plăcerile vieţii simple pe care o ducea înainte de căsătorie; chiar dacă ar putea dispune de orice, oricând, doar printr-o simplă comandă, ea continuă să facă de una singură lucruri care intră în sarcina "armatei" de angajaţi de care dispune familia regală.

Bunăoară, cumpărăturile: chiar dacă e însărcinată şi se apropie termenul la care va naşte al treilea copil, Ducesa de Cambridge are plăcerea de a se plimba singură printre rafturi şi de a alege ea însăşi produsele alimentare pe care le consumă familia sa.

Un cuplu din Norfolk a avut ocazia să se convingă de asta marţi, într-un supermarket din Norfolk, unde Kate Middleton îşi făcea cumpărăturile ca orice femeie din lumea asta, împingând singură căruciorul şi punându-şi apoi singură produsele în portbagajul maşinii.

Magazinul respectiv este unul dintre preferatele ducesei în vârstă de 36 de ani. Îmbrăcată cu pantaloni negri mulaţi şi cu un pardesiu de culoare cărămizie, ea avea în picioare botine negre din piele întoarsă, cu fermoar şi toc mic.
O clientă a văzut-o când ea a pus în coş un ghiveci cu coriandru sau pătrunjel pe care era lipit un colant cu o reducere de preţ de 25%. Femeia, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a văzut-o apoi Kate în timp ce îşi încărca cumpărăturile în portbagajul maşinii, un autoturism de teren Range Rover.

"Eram în Waitrose şi făceam nişte cumpărături. Tocmai venisem după colţ şi am văzut-o. I-am spus soţului meu <<Zici că-i Kate Middleton>>. El a spus că nu este ea, iar eu i-am zis că ea e"
, a povestit martora, explicând că nu dorit să fie prea insistentă.
Ea a salutat-o, iar ducesa s-a întors şi i-a răspuns amabilă: "Hi! Hello!"

Femeia a povestit că ducesa a folosit sistemul Quick Check, care le permite clienţilor să scaneze şi să-şi împacheteze cumpărăturile în sacoşe în timp ce merg prin magazin pentru ca la ieşire doar să achite costul, fără să mai stea la coadă, economisind astfel timp preţios.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod