Prinţesa dintre rafturi: Kate Middleton, însărcinată cu al treilea copil, singură la cumpărături

Kate Middleton a ieşit la cumpărături, spre surpriza clienţilor care au recunoscut-o


Sursa citată de Daily Mail a menţionat că totuşi Kate nu a venit chiar singură la cumpărături. Ea a fost însoţită de un agent de protecţie, care a rămas lângă maşină în timp ce ea îşi punea cumpărăturile în portbagaj.

"A fost o experienţă suprarealistă să o văd făcând lucruri de zi cu zi"
, a spus femeia care tocmai venise dintr-o vacanţă şi nu era din zonă.

Kate obişnuieşte să frecventeze magazinele Waitrose, iar sora ei, Pippa, a scris în 2013 câteva articole pentru revista acestui lanţ comercial, într-o rubrică intitulată "Pippa's Friday Night Feasts".

Ducesa de Cambridge, care are doi copii, Prinţul George, în vârstă de patru ani, şi Prinţesa Charlotte, aşteaptă al treilea copil înainte de nunta Prinţului Harry cu logodnica lui, Meghan Markle, eveniment programat pe 19 mai, în Windsor, Berkshire.

Kate a fost fotografiată cu o zi înainte la slujba tradiţională organizată în duminica Paştelui catolic la capela St George de la Castelul Windsor, unde se vor căsători Harry şi Meghan Markle.



În martie, Ducesa de Cambridge a pus capăt agendei sale oficiale pentru a se pregăti de naşterea celui de-al treilea copil, care ar putea veni pe lume în orice moment. Ea va naşte la St. Mary's Hospital din Londra, unde au venit pe lume şi primii ei copii, prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Medicii i-au recomandat din nou ducesei să nu se gândească să nască acasă, cum a vrut şi în precedentele ocazii. Totuşi Kate nu va sta prea mult la St. Mary's Hospital dacă lucrurile decurg bine, având în vedere că, la precedenta naştere a fiicei sale Charlotte, ea nu a petrecut decât 12 ore la acest spital.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod