Miranda Kerr și-a recăpătat silueta după naștere

La 22 de luni după ce a născut un băiețel, top modelul în vârstă de 29 de ani a revenit la silueta sa obișnuită și este gata să urce din nou pe podium la prezentările casei Victoria's Secret. Miranda Kerr dezvăluie cum a reușit.

 

Celebrul manechin a fost fotografiat marți, în New York, împreună cu fiul său, în vârstă de un an și zece luni. Chiar dacă purta haine groase, silueta ei impecabilă ieșea în evidență.

Miranda Kerr recunoaște că a resimțit presiunea care îi impunea să fie în formă pentru prima ei prezentare după sarcină.

Evenimentul va avea loc la 4 decembrie, în Statele Unite, iar ea trebuia să arate perfect, relatează cotidianul britanic Daily Mail. "Ești în lenjerie intimă în fața a milioane de oameni", a explicat ea.



Într-un interviu acorsat revistei People, Miranda a vorbit despre dieta strictă pe care a urmat-o, combinată cu exerciții fizice care i-au redat silueta obițnuită. "Am mărit antrenamentul. Am făcut multe exerciții de Yoga, Pilates, box", a explicat ea.

"Beau sucuri de fructe și de legume în fiecare zi și shake-uri cu proteine", a mai spus top modelul, adăugând că a e meritat efortul.

Deși are un program foarte încărcat şi o carieră de invidiat, Miranda admite că viaţa ei este completă acum, ca mamă. Ea a declarat revistei Who că muncea şi câte 18 ore pe zi, însă acum, pentru că ritmul a încetinit, poate petrece majoritatea timpului cu Flynn. "Sunt mai întâi soţie şi mamă şi abia apoi vine munca", a declarat modelul.

Miranda, care are un băieţel cu actorul Orlando Bloom, în vârstă de 33 de ani, starul francizelor "Piraţii din Caraibe" şi "Stăpânul inelelor", a declarat că după ce a devenit mamă a fost nevoită să găsească soluţii rapide pentru înfrumuseţare.

Ea a spus recent că uleiul de cocos este unul dintre secretele frumuseţii sale. Manechinul a mărturisit și că foloseşte adesea o lingură pentru a-şi curba genele aşa cum doreşte.
După ce îşi aplică mascara, Miranda îşi prinde genele între deget şi dosul unei linguri până obţine look-ul dorit.

Fotomodelul Victoria’s Secret a vorbit și despre beneficiile uleiului de măceşe: "Acum, de când sunt mamă, nu mai am atât de mult timp la dispoziţie pentru a mă ocupa de pielea mea. Îmi place să mă dau cu ulei de măceşe. Este bogat în substanţe antioxidante şi chiar lucrează la nivel celular pentru întinerirea pielii. Aplic uleiul seara şi mă trezesc cu o piele strălucitoare."

Uleiul de măceşe este recomandat pentru tratarea cicatricilor, a acneei şi a altor probleme ale pielii.

Miranda Kerr s-a remarcat pe podiumurile internaţionale ca model al casei Victoria's Secret. Ea s-a căsătorit cu Orlando Bloom pe 22 iulie 2010, la mai puţin de o lună de la anunţarea logodnei. Fiul lor, Flynn, s-a născut pe 6 ianuarie 2011.

Potrivit presei americane, este de așteptat ca Miranda Kerr să-și reconsidere contractul cu Victoria's Secret, după ce un studiu realizat de organizația ecologistă Greenpeace a dezvăluit că produsele de lenjerie ale celebrei casă de modă conțin elemente chimice toxice. Kerr și-a construit o reputație serioasă de adeptă a produselor eco și ar putea fi nevoită să ia în curând o decizie de ordin moral.

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod