Mark Wahlberg s-a întors la sală: Starul de 46 de ani îşi arată „pătrăţelele“

de Daniel Dumitrescu, 3 Aprilie 2018

Actorul a revenit la fizicul impunător cu care atrăgea atenţia în anii trecuţi. El şi-a arătat muşchii într-o înregistrare video postată pe Instagram.

După o perioadă în care a lăsat "fiarele" şi s-a mai "rotunjit" puţin, Mark Wahlberg a luat măsuri şi s-a pus pe treabă. Iar rezultatele n-au întârziat să apară; cunoscut pentru musculatura sa bine lucrată, care i-a completat perfect rolurile pe care le-a jucat, actorul în vârstă de 46 de ani şi-a recăpătat "pătrăţelele" şi arată aşa cum orice bărbat şi-ar dori. Ba chiar arată cu vreo 10 ani mai tânăr.

Mark Wahlberg a ţinut să arate că munca din greu este întotdeauna recompensată şi le-a arătat fanilor, într-un clip video postat pe Instagram, abdomenul său atât de tonifiat încât poţi să tai lemne pe el. Aflat în vacanţa de Paşti, pe care a petrecut-o cu familia Bahamas, Mark s-a filmat cu bustul gol, având în spate decorul superb al oceanului.

"Paşte fericit tuturor.

Nu ştiu dacă aţi observat, dar n-am mai postat niciun video (...). Dar acum m-am întors la sală. Sunt aici cu frumoasa mea soţie şi cu copiii ca să petrecem Paştele în Bahamas", spune starul în înregistrare.

Bronzat şi cu un tonus perfect, actorul s-a bucurat de fiecare clipă de relaxare în această minivacanţă. În faţa piscinei cu vedere la ocean, actorul arăta relaxat şi fericit.

 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod