Justin Theroux şi-a găsit alinarea: Prima imagine după divorţul de Jennifer Aniston

Actorul în vârstă de 46 de ani a postat pe Instagram o imagine emoţionantă după despărţirea de Jennifer Aniston.

După o perioadă de tăcere, în care a stat retras şi presa a scris doar despre Jennifer Aniston, Justin Theroux şi-a făcut apariţia pe Instagram. El a postat o imagine realizată într-o vizită la un adăpost din Texas pentru câinii fără stăpân.

Actorul a fost fotografiat în timp ce ţinea în mâini doi căţeluşi adorabili, recent veniţi pe lume, o imagine alături de care a scris şi numele Selenei Gomez, prietenă bună a fostului cuplului. Starul a mai postat şi alte poze în care îi îmbrăţişează şi îi sărută pe căţeluşii de care nu s-a despărţit în timpul vizitei la centrul Austin Pets Alive, relatează Daily Mail.

"Texas!!! Încă o vizită care mă inspiră, cu oameni şi animale incredibili! @austinpetsalive", a scris Theroux, încurajându-i pe admiratorii lui să adopte cât mai multe animale abandonate: "Nu pot să înţeleg cum fac ceea ce fac, zi de zi, atât de dedicaţi şi de iubitori, să salveze atât de mulţi câini şi pisici.

Vă recomand să veniţi aici şi să vă lăsaţi niţel muşcaţi de nas de un puiuţ de pitbull."



"Aceştia doi nu sunt încă pregătiţi să plece de aici, dar când vor fi, luaţi-i..."
, a mai scris actorul.

Justin a făcut şi o glumă la adresa Selenei Gomez: "Aşa e, Selena, ţi-am făcut-o din nou, dar dacă îi vezi pe ăştia doi, vei face tot ce poţi, ştiu că eşti liniştită ca ei."

Potrivit cotidianului britanic, cântăreaţa în vârstă de 25 de ani are o relaţie foarte apropiată cu Jennifer Aniston şi Justin Theroux.

Vedetele s-au cunoscut prin intermediul echipelor de management şi s-au împrietenit.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod