Heidi Klum se vrea din nou femeie măritată: S-ar fi căsătorit cu iubitul ei din prima zi în care l-a întâlnit

Modelul în vârstă de 45 de ani „dă vina“ pe copiii săi și spune că aceștia abia așteaptă nunta cu Tom Kaulitz (29 de ani). Dacă ar fi fost după ea, s-ar fi măritat cu el din prima zi în care l-a cunoscut.

După divorțul de Seal, Heidi Klum a trecut prin mai multe relații și se părea că niciun bărbat n-o mai poate aduce în fața altarului. Și totuși, a reușit cel care părea să aibă cele mai mici șanse.

Modelul german și rockerul Tom Kaulitz și-au anunțat logodna la începutul acestui an, după ce și-au confirmat relația în mai anul trecut. Heidi spune acum că toți cei patru copii ai săi, Helene (14 ani), Henry (14 ani), Johan (12 ani) și Lou (9 ani), o împing de la spate să se mărite mai repede și că de abia așteaptă nunta.

"Copiii îl adoră pe Tom.

Abia așteaptă nunta! Vor fi foarte implicați în tot", a spus marți Heidi pentru revista Closer. Ea a vorbit și despre logodna lor, spunând că ar fi fost în stare să se mărite cu iubitul ei din prima zi în care l-a întâlnit, atât de mult îl adoră: "Ne-am cunoscut în februarie 2018 și, sincer, m-aș fi căsătorit cu el în ziua aceea, probabil!".

Fostul model al casei Victoria's Secret a mai spus că au stabilit data nunții, dar trebuie să facă amândoi niște modificări în program, pentru că erau prea ocupați cu munca.


Heidi l-a cunoscut pe chitaristul trupei Tokio Hotel pe platoul ediției germane a emisiunii "Next Top Model", iar Tom a cerut-o de soție pe 24 decembrie anul trecut, notează cotidianul britanic Daily Mail. Deși este mai mare cu 16 ani, vedeta a declarat că diferența de vârstă nu reprezintă un impediment pentru relația lor, în schimb au avantrajul că vorbesc aceeași limbă: "Suntem doi germani, vom fi mereu foarte organizați și la timp. Foarte, foarte preciși și foarte organizați", a spus ea, luna trecută, pentru ET.

"Chiar nu mă gândesc prea mult că îmbătrânesc, știu că mi se întâmplă mie, ni se întâmplă tuturor.
Iubitul meu e mai tânăr cu mulți ani decât mine și multă lume mă întreabă despre asta. Ăsta e singurul moment în care vârsta mi se arată în față și trebuie să am un răspuns pentru asta"
, a declarat ea pentru InStyle. "Nu stau să mă gândesc mult la asta. Trebuie să trăiești o viață fericită fără să-ți faci prea multe griji despre ce cred oamenii, pentru că îngrijorarea îți provoacă mai multe riduri", a adăugat vedeta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod