Heidi Klum se vrea din nou femeie măritată: S-ar fi căsătorit cu iubitul ei din prima zi în care l-a întâlnit

Heidi și Tom, într-o ipostază care spune tot despre relația lor


Heidi are fiica cea mare, Helen, din relația cu fostul partener Flavio Briatore, de care s-a despărțit la scurt timp după ce a anunțat că era însărcinată. Ceilalți trei copii provin din mariajul cu cântărețul Seal, cu care s-a căsătorit în 2004. Divorțul lor a fost finalizat în 2014.

La câteva luni după despărţirea din 2012, Seal a acuzat-o pe fosta sa soţie că l-ar fi înşelat cu Martin Kirsten, garda de corp din acea perioadă a lui Heidi Klum.

"Deşi nu mă aşteptam la altceva din partea lui (Martin Kirsten, n.r.), m-aş fi aşteptat ca Heidi să dea dovadă de mai multă eleganţă şi să aştepte până ne despărţeam înainte de a decide să se culce cu el. Dar cred că toată lumea are acum răspunsul pe care l-a tot aşteptat în ultimele şapte luni", a declarat Seal, în vârstă de 51 de ani, la câteva luni de la separarea de soţia sa.
Ulterior, Heidi Klum şi Seal au lăsat deoparte neînțelegerile dintre ei și au o relație civilizată. 

Mai puțin experimentat decât celebra lui iubită, Tom Kaulitz se află la a doua logodnă, după cea cu Ria Sommerfeld, cu care a avut o relație de un an înainte de a se despărți în 2016.

Heidi Klum s-a despărţit în 2017 de comerciantul de artă Vito Schnabel, în vârstă de 29 de ani, cu care a avut o relaţie de trei ani.

În afara carierei din lumea modei, Heidi Klum, care a divorţat în 2014 de cântăreţul Seal, a devenit celebră şi pentru participarea la reality show-ul "Project Runaway", în urma căruia a obţinut în perioada mai 2011 - mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari.
Ea s-a situat vreme de mai mulţi ani în primele cinci locuri din topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume.
În 2012, editorii revistei nu au mai luat-o în considerare în realizarea topului, pentru că au fost de părere că Heidi Klum a devenit "mai mult o femeie de afaceri şi o celebritate multimedia decât un model".



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod