Nick Nolte, un tătic cu vârstă de bunic: Starul de 75 de ani, la plimbare cu fiica lui de 11 ani

Actorul american a fost fotografiat pe stradă, împreună cu fiica lui, Sophie.

Nick Nolte va juca în serialul "The Mandalorian", dar între filmări are timp și pentru fiica lui de 11 ani, Sophie. Cei doi au fost fotografiați duminică, în Malibu, în timp ce se plimbau.

Cu părul alb netuns și îmbrăcat casual, cu pantaloni albi, o cămașă bleumarin cu mâneci lungi, Nick Nolte ducea pe umărul drept o geantă, în timp ce mergea alături de Sophie, care purta jeanși tăiați le genunchi și un tricou alb.

Sophie este fiica lui Nolte cu a patra lui soție, Clytie Lane, cu care s-a căsătorit în 2016, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Actorul a mai fost căsătorit cu Sheila Page, între 1966 și 1970, cu Sharyn Haddad, din 1978 până în 1984, și cu Rebecca Linger, din 1984 până în 1994, cu care are un fiu în vârstă de 32 de ani, Brawley Nolte.

Nick Nolte a terminat recent filmările pentru "Angel Has Fallen", în care apare alături de Morgan Freeman și Gerard Butler. El filmează actualmente pentru "The Mandalorian", un serial din distribuția căruia fac parte Carl Weathers, Giancarlo Esposito, Werner Herzog, Emily Swallow și Omid Abtahi, rolul principal revenindu-i lui Pedro Pascal.

Actorul a devenit celebru pentru interpretări ale unor personaje instabile sau aflate în situaţii de criză, precum un poliţist dur în "48 de ore" (1982) sau un avocat unui violator în "Cape Fear" (1991).

Nick Nolte s-a născut 8 februarie 1941 la Omaha, statul Nebraska. S-a mutat în California după terminarea liceului, unde a studiat şi a jucat fotbal american. A absolvit Universitatea Pasadena, aproape de Los Angeles. El a fost pe afişul filmelor "Paris, je t'aime" (2006), "Hotel Rwanda" (2004), "Jefferson in Paris" (1995), "The Player" (1992).

În noiembrie 2017, actorul american a primit o stea la Hollywood, pe faimosul bulevard al celebrităţilor.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod