Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez s-au logodit: Surpriza pe care iubitul i-a pregătit-o vedetei

Cuplul și-a anunțat logodna în weekend. Alex Rodriguez i-a pregătit vedetei o surpriză romantică.

Jennifer Lopez şi fostul star de baseball american Alex Rodriguez, unul dintre cuplurile cele mai fermecătoare din ultimii doi ani, au confirmat sâmbătă că s-au logodit în Bahamas. Ei au dat vestea pe Instagram, fiecare postând pe contul său o imagine cu mâinile lor la apus de soare, Lopez purtând un inel cu diamant imens. Artista a postat doar o fotografie însoţită de emoticoane în formă de inimi, fără vreun comentariu, Alex a scris: "ea a spus da".

Cuplul a aniversat doi ani de relaţie pe 3 februarie.

Potrivit unei surse citată de revista People, Alex și Jennifer sunt fericiți, iar cântăreața a mărturisit că ei sunt două suflete-pereche.După imaginea prin care anunța logodna, Alex Rodriguez a publicat o altă imagine pe Instagram, în care dezvăluie o surpriză romantică pe care i-a pregătit-o iubitei sale: el a decorat patul cu petale de trandafiri, formând cuvântul "You" ("Tu").Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori, cu ospătarul cubanez Ojani Noa, cu dansatorul Cris Judd şi cu cântăreţul Marc Anthony, cu care are gemeni în vârstă de 11 ani.

Ea a mai avut o relaţie mult mediatizată cu actorul Ben Affleck.Cântăreaţa în vârstă de 49 de ani, în prezent producător executiv şi jurat al emisiunii "World of Dance", difuzată de canalul NBC, va pleca într-un turneu anul acesta prin America de Nord.

Fostul jucător de baseball de origine dominicană Alex Rodriguez, 43 de ani, s-a retras din sport în 2016 după o lungă carieră, în care s-a remarcat în special cu New York Yankees din Liga Mare de baseball.
Performanţele lui au fost afectate după ce a recunoscut că s-a dopat.

El a fost suspendat tot sezonul 2014. În prezent, este analist de baseball pentru o emisiune televizată.

Alex Rodriguez a mai fost căsătorit cu Cynthia Scurtis, cu care are două fiice.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod