Frumuseţe la orice vârstă: Cindy Crawford arată la fel de bine ca fiica ei

Supermodelul în vârstă de 51 de ani arată atât de bine încât Kaia Gerber (15 ani) ezită să apară în aceeaşi fotografie cu mama sa.

Există multe avantaje pentru o fată care are o mamă supermodel: o garderobă plină de haine de designer, un viitor asigurat, un anturaj plin de vedete. Dar celebritatea vine la pachet şi cu un mic neajuns - va fi comparată tot timpul cu cea care i-a dat viaţă, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

La numai 15 ani, Kaia Gerber îi calcă serios pe urme celebrei sale mame; i-a moştenit trăsăturile superbe şi a intrat cu curaj în lumea modellingului, având perspective promiţătoare în lumea în care Cindy Crawford s-a consacrat.



Dar nu-i deloc uşor să ai o mamă atât de cunoscută şi frumoasă, mărturiseşte Kaia. "Nu vreau să mai apar în poze cu ea, pentru că e incredibilă. Nu îmbătrâneşte, nu-i corect", a glumit adolescenta într-un interviu pentru Refinery29.

Kaia trebuie să mai aibă răbdare, pentru că, la 51 de ani, Cindy Crawford nu-şi arată deloc vârsta, dar poate fi mândră de realizările care îi certifică frumuseţea şi talentul precoce. Fiica celebrului model are deja la activ doi ani de activitate în modelling şi a fost protagonista unor pictoriale publicate de Vogue Italia, Teen Vogue şi CR Fashion Book, precum şi a unor campanii pentru Chrome Hearts şi Marc Jacobs Beauty.


Vedeta a avut grijă ca fata ei să-şi facă în mod lent intrarea în lumea modei, ferind-o de presiune şi ghidându-i paşii cu atenţie. Top-modelul declara în 2015 pentru publicaţia Daily Front Row că ar fi preferat ca fiica sa să debuteze în modelling la 17 ani. "Nu vrea ca eu să-mi încep cariera de mică. Ea a debutat când avea 16 ani, dar lumea este foarte diferită acum", a explicat Kaia pentru Teen Vogue.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod