Cel mai bun profesor: Cindy Crawford își pregătește fiica pentru cariera de model

La doar 14 ani, Kaia Gerber a pozat pentru două pictoriale și a primit un rol într-un film. Ea nu iese din cuvântul mamei sale.

Singurul lucru pe care Cindy Crawford îl impune fiicei sale în privința viitorului ei este să o asculte dacă vrea să ajungă un supermodel. La urmei urmei, cine ar putea să-i dea gratis niște sfaturi mai bune?

Din fericire, Cindy nu are de ce să se plângă, ba chiar se mândrește cu fiica sa. La doar 13 ani, ea a pozat pentru Vogue, dovedind că are aptitudini pentru a-i călca pe urme.

Top-modelul a dezvăluit luni, în emisiunea "Late Night with Seth Meyers", că fiica sa este foarte atrasă de modelling.

"Din fericire, îmi ascultă sfaturile. E unul dintre domeniile în care trebuie să asculte de mine o perioadă", a spus ea.

Procesul merge însă și în sens invers, întrucât Kaia o învață cum să se descurce cu rețelele de socializare. "Învăț multe de la ea. De exemplu, să pun doar un hashtag într-o postare și să nu scriu de mai multe ori pe Twitter într-o singură zi", a mărturisit Cindy.

Vedeta a promovat în emisiunea amintită cartea sa autobiografică, "Becoming Cindy", despre viața și cariera sa de top-model.
Gazda show-ului a luat volumul de 256 de pagini și l-a răsfoit, punându-i câteva întrebări invitatei sale despre unele imagini.

Cindy a menționat că una dintre aceste fotografii provine de la un pictorial de probă, în care apare cu un kimono, o pisică și o umbrelă, mărturisind că ideea i se pare perimată. Un lucru bun s-a întâmplat, totuși, la acel shooting banal: hair stylistul a recomandat-o agenției Elite Model Management, care a ajutat-o apoi să-și dezvolte cariera prestigioasă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod