Cindy Crawford

Cindy Crawford, acum 25 de ani: Cum arăta într-o reclamă din '92 - VIDEO

Cu 25 de ani în urmă, Cindy Crawford făcea senzaţie într-una dintre cele mai sexy reclame TV din istorie.

În 1992, fostul top model strălucea într-una dintre cele mai provocatoare şi mai populare clipuri publicitare difuzate vreodată în pauza finalei campionatului de fotbal american, Super Bowl. Cum evenimentul de anul acesta se apropie, fiind programat luna viitoare, Cindy a povestit ce amintiri are despre acel clip care a rămas în istorie.

Prima ei impresie este că acum, privit după atâta timp, i se pare cam prea sexy, mai ales că implică nişte minori. "Mda, sunt eu, sexy, coborând din maşină, dar aceşti băieţi nu se uită de fapt la mine, ci doar la cutie.

Am crezut că era chestie deşteaptă", a mărturisit ea într-un interviu citat de revista People.

În clipul publicitar care a fost foarte urmărit în '92, Cindy îi lasă cu gura căscată pe doi puşti care o privesc în timp ce coboară la o benzinărie dintr-o maşină sport roşie şi cumpără dintr-un automat o cutie de Pepsi pe care o soarbe cu mişcări senzuale. Deşi pare că puştii sunt fascinaţi de ea, clipul arată apoi că ei sunt fascinaţi de cutia de suc rece.

Nu este prima oară când vedeta revine asupra acestui clip în care arăta extraordinar şi în care aduce leit cu fiica ei, Kaia, care îi calcă pe urme în modelling.

Anul trecut, ea a filmat o parodie foarte reuşită a reclamei, pentru "The Late Late Show", alături de gazda emisiunii, James Corden.

La 50 de ani, Cindy Crawford continuă să aibă o activitate intensă şi se menţine într-o formă de invidiat. În weekend, vedeta căsătorită cu omul de afaceri Rande Gerber a postat pe Instagram o imagine în care apare fără machiaj, relaxându-se la saună, învelită într-un prosop.

"Când în Los Angeles plouă, iar soţul se uită la fotbal. Sauna de duminică!", a scris ea lângă fotografia în care i se văd chipul fără riduri şi picioarele tonifiate.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod