Scoala incepe cu zambetul pe buze, alaturi de trupa PAM PAM si prietenii sai!

PAM PAM - Trupa de teatru muzical pentru copii vă invită sâmbătă, 28 ianuarie de la ora 11:00 la Muzeul National al Taranului Roman - Studioul Horia Bernea ( Str. Monetariei nr. 3, sector 1, Bucuresti) la spectacolul muzical pentru copii “La Scoala este ca-n povesti!”. Biletele se pot achiziționa online pe www.bilete.ro. Informații și rezervări: 0737 176 204 sau email la contact@pam-pam.ro.

Un spectacol special la inceput de an, unde atat copiii cat si parintii sunt invitati sa intre in lumea minunata a povestilor si a muzicii, cei mici plecand acasa cu o minunata lectie despre bucuria de a invata si de a-ti face prieteni noi.

Cei trei prieteni – Pia, Vio si Kito – vor să îl convingă pe Împăratul Lenevilă că “La școală este ca-n povești!”. Chiar dacă îl încoronează cu mult fast pe Lenevilă care credea că școala este frumoasă doar pe dinafară, cei trei vor să îi arate că, dacă ştii să aduni informaţiile şi să le transformi în poveşti, totul devine plăcut şi palpitant.

Astfel, până vine doamna învăţătoare si împreună cu micii spectatori, cele trei personaje vor crea în sala de clasă o poveste despre Împărăţia Învăţăturii.

Bufoni vor fi pinguinul Pam-Pam și ursul panda, Bum-Bum. Și pentru că muzica dă culoare vieții și ne unește în tot ceea ce facem, Pia, Vio și Kito aduc în scenă nu doar exuberanță și multă bucurie, dar și adevărate lecții pentru Lenevilă și copii. Cei trei prieteni, pe acorduri muzicale de Periniță, rock’n roll, hip-hop sau pop îl vor învăța pe Imparat, literele alfabetului, cifrele, notele muzicale, zilele săptămânii, anotimpurile.

Mesajul pe care trupa PAM PAM doreste sa il transmita tuturor copiilor prin intermediul acestui spectacol muzical, este că scoala poate deveni o poveste frumoasă, unde te poti bucura si invata o multime de lucruri interesante si utile alaturi de prietenii tai.

 

În prezent, în repertoriul trupei PAM PAM puteți viziona spectacolele de teatru muzical “La școală este ca-n povești” și “Călătorie muzicală pe aripile Vântului”. Replicile savuroase și pline de umor, muzica antrenantă și plină de ritm, coregrafiile originale și costumele colorate fac din show-urile PAM PAM adevărate momente de bucurie pentru copii și părinți, dar in acelasi timp, ofera si cele mai frumoase lectii despre viata. Pret bilet: Categoria I: 25 Ron/pers;  Categoria II: 35 Ron/pers.

Mai multe informatii despre spectacole si trupa PAM PAM, gasiti pe site: http://www.pam-pam.ro si pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/TrupaPamPam/.

Parteneri: Learn with Music, Mikokids Club, Casa Vesela, Christian Tour, Christian Hope si Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei. Parteneri media: www.eva.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod