Frumuseţe la orice vârstă: Cindy Crawford arată la fel de bine ca fiica ei

Cindy ?i Kaia
Kaia este foarte mândră de mama ei, despre care spune că arată atât de bine, încât o eclipsează în fotografii


Cu un profesor ultracalificat, mama sa, tot ce trebuie să facă "mica Cindy" este să-i asculte sfaturile. "Din fericire, îmi ascultă sfaturile. E unul dintre domeniile în care trebuie să asculte de mine o perioadă", a spus supermodelul în emisiunea "Late Night with Seth Meyers".

La rândul ei, Kaia o învaţă pe Cindy cum să se descurce cu rețelele de socializare.

"Învăț multe de la ea. De exemplu, să pun doar un hashtag într-o postare şi să nu scriu de mai multe ori pe Twitter într-o singură zi", a dezvăluit vedeta.

Cindy Crawford a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega.

Crawford a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model.
Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare, notează Mediafax.

Cindy este căsătorită cu fostul model Randy Gerber, din 1998, şi au împreună doi copii - Presley Walker, născut pe 2 iulie 1999, şi Kaia Jordan, născută pe 3 septembrie 2001.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod