Familia Beckham la mare: Sărut pasional pe iahtul lui Elton John

Celebrul cuplu le dă încă o palmă celor care au anunțat că divorțează: ei au fost fotografiați în timp ce se sărutau pe iahtul lui Elton John.

În iunie, presa începuse să scrie că Victoria și David Beckham sunt în pragul divorțului. De atunci, aproape în fiecare săptămână cei doi au dat câte o "contradovadă", apărând în ipostaze romantice care contraziceau total informațiile despre mariajul lor de 19 ani. Iar cea mai nouă probă aruncă în derizoriu zvonurile colportate pe seama lor: Victoria și David Beckham s-au distrat copios sâmbătă, pe iahtul lui Elton John, ancorat în largul coastei de sud a Franței.

Profitând de faptul că fiii lor se zbenguiau fericiți și săreau în apa mării, fostul fotbalist, în vârstă de 43 de ani, s-a așezat lângă Victoria (44 de ani) care se bronza întinsă pe spate și a început să o sărute, coborând încet-încet pe corp.

Momentul de tandrețe n-a durat mult, deși David părea să fi uitat complet că nu sunt singuri, spre satisfacția paparazzilor care "îi vânau" de la distanță, dar a fost suficient pentru a demonstra o dată în plus că încă există pasiune în căsnicia lor.

Cei doi erau mai fericiți ca oricând, dar tabloidele engleze nu-i slăbesc din urmărire. În iunie, Victoria și David au negat vehement zvonurile potrivit cărora erau în prag de divorț, iar Victoria a mărturisit că a fost nevoită să stea de vorbă cu copiii ei despre această situație, asigurându-i că "tati n-o înșală pe mami".
Potrivit The Sun, designerul ar fi recunoscut pentru revista Vogue că are probleme în căsnicie, mărturie ce ar urma fi publicată în această săptămână.

Orice ar fi fost, dacă a fost, este limpede că a trecut: cei doi soți erau foarte fericiți și odihniți și s-au simțit perfect în compania copiilor și a gazdelor lor, Elton John și partenerul lui, David Furnish.
Cei doi soți și copiii lor s-au bucurat din plin de apa mării, de soare și de liniștea din jur. David și băieții au făcut sărituri în apă, în timp ce Victoria îi poza. Apoi fostul fotbalist și-a admirat și el fiii care se descurcau de minune la salturi.

Îmbrăcată într-un costum de baie bleumarin din două piese, Victoria Beckham a stat departe de apă și s-a acoperit cu un halat de plajă roșu-portocaliu, pe care l-a strâns în partea din față în jurul taliei, lăsându-și la vedere picioarele tonifiate.
Ea și-a strâns părul lung într-o coadă și nu a renunțat la ochelarii de soare oversize în timp ce își fotografia îndeaproape soțul și cei patru copii - Brooklyn, în vârstă de 19 ani, Romeo (16 ani), Cruz (13 ani) și fiica, Harper, în vârstă de șapte ani.

David, Brooklyn și Cruz purtau șorturi de plajă negre, în timp ce Romeo a preluat paleta de culori a mamei sale, optând pentru roz. Harper avea un costum de baie dintr-o piesă, de culoare magenta cu tigri imprimați.

Mai târziu, Victoria Beckham i s-a alăturat lui Elton John, pe puntea superioară a vasului. Îmbrăcat cu o cămașă în stil hawaian, cântărețul în vârstă de 71 de ani a preferat să se bucure de soare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod