Kate Middleton, prinţul William

De ce evită Kate Middleton și Prințul William să se țină de mână în public? Motivul e surprinzător!

Experții în limbajul corpului explică de ce Ducesa de Cambridge și Prințul William nu se țin de mână în public.

Este evident că între cei doi există o relație de iubire și că sunt de nedespărțit, însă ceva surprinzător îi oprește pe cei doi prinți chiar și numai să se țină de mână când se află în public.

Expertul în limbaj corporal Robin Kermode, fondator al companiei de coaching Zone2.co.uk, a explicat pentru Daily Mail ce anume îi determină pe Late și William să păstreze distanța în aparițiile oficiale. "Regina rareori se ține de mână cu soțul ei în public și se pare că a stabilit un cod nescris de reguli și pentru ceilalți membri ai familiei regale", a spus el.

"Este foarte clar că William și Kate sunt apropiați emoțional.

Și totuși, ei nu par să simtă nevoia de a-și arăta public dragostea - mai ales când sunt implicați în îndatoririle lor de reprezentanți ai statului. Este un cuplu independent, aflat tot timpul în centrul atenției, așa că ei nu simt nevoia de a-și arăta iubirea întregii lumi", a mai spus specialistul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marko pe 3 Apr 2017, 08:31
    nu se tin de mana...?

    ...pentru ca nu-si poate verifica din 5 in 5 min butonii de la camasa!...mostenire de familie.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod